|
OYNADIK VE KAZANDIK

EURO-2000 Finalleri''ni takip eden spor adamı Şenol Güneş, dün geceki zafer maçını değerlendirdi. Takımımızın Finallerde ilk galibiyetini alarak büyük bir zafer kazandığını belirten Güneş, "İlk maçta İtalya''ya gol atmıştık. İkinci maçta İsveç ile berabere kalarak puan aldık ve son maçta da Belçika''yı yenerek hem ilk galibiyete ulaştık hem de Çeyrek Final''e yükselerek başka bir başarıya imza attık" dedi.

Milli Takım''ın baştan sona kontrollü bir futbol oynadığını belirten Şenol Güneş, maçın daha farklı bir skorla da bitebileceğini söyledi. Güneş, "İlk yarının son dakikasında Hakan''la golümüze ulaştık. Aynı Hakan takımımız ikinci golüne de imza atarak yıldızlaştı. lk yarıda Arif''le de gollük pozisyon yakaladık ama olmadı. Maç boyunca Ay-Yıldızlı ekibimiz iyi mücadele etti. Mustafa Denizli Hocam maçı iyi okudu ve değişiklikleri yerinde ve zamanında yaparak tempoyu hiç düşürmedi" dedi.

Kaleci Rüştü''nün, ikinci maçta olduğu gibi bu maçta da üstün bir performans sergilediğini de belirten ünlü teknik direktör Şenol Güneş görüşlerini şöyle özetledi:

"Milli Takım''daki tüm elemanları kutluyorum. Gerçekten futbol tarihimizde bir ilki gerçekleştirerek Türk Milleti''ne büyük bir sevinç yaşattılar. Bu gençlere, bu takıma her zaman sahip çıkmak lazım. Bence grup maçlarının sonunu beklemeden yapılan eleştiriler biraz yıpratıcı oldu. Bu takım hepimizin, ona, sonuç ne olursa olsun sahip çıkmamız lazım. Şimdi Ay-Yıldızlı ekibimizi bundan sonra daha zorlu maçlar bekliyor. Ancak, Finallerde favori olarak gösterilen birçok takımın elenmesi Milli Takım''ımızın önünü de açtı. İnşallah aynı başarıyı Çeyrek Finalde de gösteririz. Millilerimizi yürekten kutluyorum..."

24 years ago
OYNADIK VE KAZANDIK
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset