|
Ağrı kesici galibiyet

Beşiktaş''ta, daha düne kadar sancılar pek çoktu...

Yönetim sancılı, futbol takımı sancılı, teknik yönetim hepsinden daha çok sancılı. İşte böyle bir atmosferde oynanan ve kazanılan Ankaragücü maçı, Siyah-Beyazlılar için kelimenin tam anlamıyla ağrı kesiciydi. Ama hemen belirtelim ki bu ağrı kesici galibiyet takımda ve teknik yönetimde devam eden birçok hastalığın tedavisi değil.

Beşiktaş''ta dün akşam golü atan her futbolcu önce teknik direktör Scala''ya koştu, kucaklaştı... Bu şunun göstergesidir. Futbolcular belli ki yönetimin bugünlerde dilinden düşürmediği Alman hoca Daum''dan rahatsız.

Evet, Beşiktaş''ın A.Gücü galibiyeti lokal bir tedaviydi. Bu hafta G.Antepspor deplasmanı gelecek hafta Trabzonspor karşılaşması hastanın net durumunu ortaya koyacak.

Beşiktaş''tan ve A.Gücü galibiyetinden bahsedelim. Futboldan öyle ya da böyle ilgisi olan herkes gördü ki Siyah-Beyazlılar mükemmel bir futbol oynamadı. Sağ kanatta savunma görevinden alınıp, Nouma''nın yanına gol bölgesine gönderilen Nihat bayağı yararlı oldu. Nouma istekli çalışkan ve takımının galibiyeti için ofans ve defans görevini yapan bir görüntüdeydi.

Ali Eren''den bahsetmek istiyorum. En geride Beşiktaş''ın gerçek bir sigortası. Yerinde ve zamanında hareketlerle Beşiktaş''ı bir çok golden korudu. Orta alanda Yasin ve de bilhassa Ayhan''ın ne yapmak istediğini oyunda kaldıkları sürece anlayamadım.

A.Gücü sıradan bir lig takımı... Beşiktaş da bu rakibini yenerken 90 dakikanın büyük bir bölümünde aynı sıradanlığı oynadı. Çalışkan olarak gördüğümüz Münch''ün kale içine indirdiği iki topun kafa ile ağlara gitmesiydi.

23 yıl önce
Ağrı kesici galibiyet
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu