|
Portekiz"i yeneriz

Milli Takım''ın tüm elemanları Belçika maçının önemini çok iyi biliyordu. Maç öncesi hesaplara göre 1-0''lık galibiyet bile yetmeyebilirdi. Bizim için maçın ilk 20 dakikasında Belçika''nın hızını kesmek çok önemliydi. Nitekim öyle de oldu. Rüştü son iki maçta takımın en iyisiydi diyebilirim. Devre arası soyunma odasına 1-0 önde girmemiz bizim için büyük bir avantaj oldu.

Mustafa Denizli Hocam, mükemmel bir kulübe yönetimi gösterdi ve değişiklikleri zamanında yaparak takımı diri tuttu. İkinci yarıda Belçika gol atmak için daha riskli oynamak zorunda kaldı. Bu arada Milli Takım''ımız yakaladığı kontratak şansını Hakan''la gole çevirerek iyi değerlendirdi.

Ekibimizin elde ettiği bu başarıyı küçümsemeyelim. Çeyrek Final''deki rakibimiz Portekiz, bilindiği gibi şampiyonanın favori ekiplerinden. Onlar da bizim gibi tekniğe dayalı oynuyorlar. Ama yenilmeyecek bir takım değildir. Onların ne kadar yarı final şansı varsa, bizim de o kadar vardır. Amsterdam''daki bu maçta tribün üstünlüğü de bizde olacak. Umuyorum, bu maçı da kazanıp yarı finale çıkacağız.

24 yıl önce
Portekiz"i yeneriz
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi