|
Deneyince oluyor

Galatasaray, Başakşehir karşısında iki puan bırakınca hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe için dünkü maçlar daha da bir anlam kazandı. Sanırım Beşiktaşlılar uzun zamandır ilk yarıda böyle rahat bir ilk yarı izlememiştir sanırım. İlk yarı 3’leyen Beşiktaş’ın ikinci yarıda düşen temposu ve Kayseri Erciyesspor’un golü “Galatasaray’ın başına gelen, Beşiktaş’a olur mu?” sorusunu akıllara getirdi, Edinho’nun direkten dönen topuyla bu kuşku daha da arttı.

Ancak şu var ki Başakşehir, Galatasaray karşısında 2-0 geriye düşmeden önce de puan alabilecek potansiyeldeydi; gel gelelim dünkü Kayseri Erciyesspor’da Başakşehir’deki potansiyelin yarısı yoktu. 77. dakikada da Mustafa Pektemek’le gelen 4. gol, kuşkuları da, acabaları da silip attı.

Beşiktaş ligde yeniden lider… Club Brugge ve Fenerbahçe maçları öncesinde bu liderlik, moral motivasyon açısından son derece önemli. Son haftalarda kazandığında dahi iyi oynamayan Beşiktaş için ilaç oldu bu 3 puan.

İlk ve son gol şans yardımıyla geldi. Denemeden olmaz. Şansını bir yerde kendin zorlayacaksın. Bunu neden yazdım; inşallah futbolun bu cilvesi, Club Brugge maçında da Beşiktaş’la olur. Ama dediğim gibi önce deneyeceksin. Club Brugge karşısında da denemek ve zorlamak gerek; keza Fenerbahçe derbisinde de…

#galatasaray
#başakşehir
#Club Brugge
#fenerbahçe
9 yıl önce
Deneyince oluyor
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler