|
Hedef zaten 1 puandı
Grup kuraları çekildikten sonra fikstür analizinde Lokomotiv Moskova deplasmanını '0 puan' ile değerlendirip gruptaki 'olası mağlubiyet' gözüyle bakmıştım. Dünkü maç öncesinde de 1 puanın iyi, 3 puanın 'yeme de yanında yat' cinsinden bir cazibesi vardı; grupta ilk iki maçlara bakılınca.

Beşiktaş, ilk tehlikeli ataığını ikinci yarının hemen başında bulduğu, golle birlikte sadece iki net pozisyona girebildiği bir maç oynadı; rakibine ise yediği gol dışında pozisyon vermedi.

Bir golün çıkma potansiyeli bile düşük olan maçta Lokomotiv Moskova'nın golünü Beşiktaş'ın laubaliliği, Beşiktaş'ın golünü Mario Gomez'in kişisel becerisi getirdi. İki takımın birbirini pek rahatsız etmeden devam eden maç, birden kırmızı kartın çıktığı, sarı kartların havada uçuştuğu bir hal aldı. Lokomotiv Moskova, 20 dakikadan fazla 10 kişi oynayınca; maçtan önce öpüp alnımıza koyacağımız beraberlik, kaçan iki puan haline döndü. Gerçi Beşiktaş, sahadaki sayısal üstünlüğünü nitelikte sahaya yansıtamadı. Top Moskova'nın 3. bölgesinde olması gerektiği kadar oynanmadı.

Sporting Lizbon her ne kadar kazanarak Beşiktaş'a iki puan yaklaşsa da 1 puan kazanç olarak görülmeli. Temsilcimiz, kaybetmeyerek Lokomotiv Moskova'yı da yamacında tuttu. 5. haftada Beşiktaş, Skenderbeu'yu İstanbul'da ağırlarken L.Moskova ile Sporting Lizbon karşılaşacak; Moskova'nın grubu erken koparmadan puana ihtiyaç duyması; fikstüre göre Beşiktaş'a avantaj sağlayacaktır.
#Beşiktaş
#Sporting Lizbon
#Lokomotiv Moskova
8 yıl önce
Hedef zaten 1 puandı
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset