|
Olması gereken

Andorra-Macaristan: 0-5 İlk gol 12. dakikada, yarım saatte 2-0. Romanya-Andorra: 4-0 İlk gol 29. dakikada. Hollanda-Andorra: 3-0 İlk gol 7. dakikada, 15. dakikada skor 2-0. Bu skorlar eleme grubunda üzerimizde olan takımların Andorra ile oynadığı ilk maçlarda ilk golü bulduğu, ya da maçı kopardığı dakikalar.

Dün maçı tek kale oynamamıza, rakip yarı sahada oyunu domine etmemize rağmen ilk yarım saatte gelmeyen gol, sahadaki oyuncuları biraz germedi değil. Genel averajın önemli olduğu grupta golü erken bulmak, -17 averajı olan Andorra karşısında farklı kazanmak dünün olmazsa olmazlarıydı. Kilidi açan gol ilk yarım saatten sonra yani geç geldi ancak ikinci yarıda ardının kesilmemesi "umut" verici ve sevindiriciydi. Dün için Andorra karşısında başka bir sonuç beklemek olmazdı. Grupta golü dahi olmayan bir takım bizim sıkletimizde değil muhakkak; üstelik en kötü günümüzde bile bize rakip olamaz.

Milli Takım"a asıl notu Romanya maçından sonra vereceğiz. Dünün alkış alanlarına gelince; Gökhan Töre ve Umut Bulut"un uyumu takdire şayandı. Umut"un 3 golünün asisti Gökhan"dan. 40 yıldır birlikte oynuyor gibiler. İkisi de yerli... Ya Beşiktaş, Umut"u alsın; ya da G.Saray Gökhan Töre"yi... Yoksa Rubin Kazan seneye ikisini de alır.

11 yıl önce
Olması gereken
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak