|

Yollarda bayram yoğunluğu sürüyor: Trafik yoğunluğu haritası canlı takip

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkmaya başladı. 9 güne uzatılan Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollarda yoğunluk yaşanıyor. Türkiye'nin birçok bölgesinde trafik durumunun yoğunluğu dikkat çekiyor. Trafik yoğunluğuna göre yol planı yapacaklar için canlı trafik yol haritası aşağıdaki linkte. İşte yollardaki son durum.

13:38 - 25/06/2023 Pazar
Yeni Şafak
Yollardaki son durum
Yollardaki son durum

9 Günlük Kurban Bayramı tatili başladı. Kurban Bayramı tatilinde yola çıkmak isteyenler öncesinde yol durumu hakkında bilgilenmek istiyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Kurban Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşların oluşturduğu yoğun araç trafiği sürüyor. Otoyolun Bolu Dağı Tüneli ile viyadükleri, Abant Gişeleri, Bolu Batı ve Doğu Gişeleri ile Çaydurt, Köroğlu Rampaları, Yeniçağa ve Gerede kesimlerinde, cuma akşamı mesai bitimi ile başlayan trafik yoğunluğu devam ediyor. Meydana gelen hasarlı trafik kazaları nedeniyle de ulaşım yer yer durma noktasına geliyor.

Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyenlerin Gerede-Karadeniz Bağlantı Yolu'nda oluşturduğu yoğunluk, D-100 ve D-750 kara yollarının kesişim noktasındaki bağlantı yolunda da görülüyor.

Ulaşımın aksamaması için güzergahta sürekli görev yapan polis ve karayolları ekipleri, bazı bölgelerde sürücüleri D-100 kara yoluna yönlendiriyor.

D-100 kara yolunun Bolu kent merkezi, Yeniçağa ilçesindeki Ankara-Zonguldak kara yolu kavşağı ve Gerede-Karabük kavşağında yoğunluk yaşanıyor. Otoyol ve D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde ise ulaşım normal seyrediyor.

Sakarya-Kocaeli otoyollarında son durum

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesimi Gebze mevkisinde yoğunluk yaşanırken, Kocaeli-Yalova Otoyolu'nun Osmangazi Köprüsü mevkisinde trafik ara ara durma noktasına geliyor. Otoyollarda İstanbul istikametinde ise trafik akışı normal seyrinde ilerliyor.

Karayolları, polis ve jandarma ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca bölgede havadan da denetim gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit kesiminde akıcı yoğunluk yaşanıyor. Otoyolun Sakarya Akyazı kesiminde ise araçlar düşük hızda ilerliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Akyazı kesiminde de sürücüler, yoğunluğa neden oluyor.

D-100 kara yolunun Akyazı kesiminde ise kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.



#yol durumu
#kgm yol durumu
#canlı takip
1 yıl önce