|

Basın bülteni servisi ile medyada yer almak kolaylaşıyor

Basın bülteni dağıtımı, her ölçekten markanın halkla ilişkiler ve medya iletişimi çalışmaları kapsamında en çok faydalandığı hizmetlerin başında yer alıyor.

Yeni Şafak ve
16:06 - 10/08/2018 Cuma
Güncelleme: 11:31 - 11/08/2018 Cumartesi
Diğer
görsel
görsel

İnternet medyasının hızla yükselişe geçmesi ile birlikte haber tüketiminin ve etkileşimin artması, markaların ve kişilerin ekonomik bütçeler ile medyada görünür olmak için basın bülteni gönderimi servislerini tercih etmesini sağlıyor.

Neden basın bülteni dağıtımı?

İnternet haber sitelerinin milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi ve haberlerin okunma oranın yüksek olması markaların PR çalışmalarında dijital mecralardan da etkili bir şekilde yararlanmasının önünü açtı. İrili ufaklı birçok marka, basın bülteni ve şirket haberi ile online medyada görünür olmak istiyor. Basın bülteni gönderimi ile medyanın ve potansiyel hedef kitlenin dikkatini çekmek diğer çalışma türlerine göre daha kolay ve ekonomik. Bu noktada online medyada yer almak için dijital PR hizmetlerine yoğun ilgi gösteriyor. Online görünürlüğü olan markalar potansiyel müşterilerin ve yatırımcıların dikkatini daha kolay çekiyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız;
G Medya, haber olmak isteyen markalara özel çözümler sunuyor

Basın bülteni, medya ve potansiyel hedef kitlenin dikkatini çekmede en etkili araçların başında geliyor. Haber kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan ve haber değeri taşıyan bir bülten doğru mecralara dağıtıldığı takdirde etkili sonuçlar almayı kolaylaştırıyor. Basın bülteni dağıtımı ile ilgili profesyonel çözümler sunan G Medya, her ölçüde markanın yanı sıra kişisel PR yapmak isteyen bireylere yönelik etkili çalışmalar yürütüyor. Basında haber olmak isteyen markalar ve kişiler G Medya'nın sunduğu hizmetler ile çok büyük bütçeler ayırmadan medyada yer bulabilme şansına sahip oluyor. Basın bülteni servisi G Medya, tek seferlik ya da uzun süreli çalışmalar ile markaların ekonomik bir şekilde basın bülteni hizmeti almasını kolaylaştırıyor. Müşterilerine basın bülteni yazımı, filtrelenebilir medya veritabanı kullanarak bülten dağıtımı, yayın garantili basın bülteni dağıtımı, online bülten takibi ve raporlama hizmetlerini sunan G Medya, farklı sektörlerden birçok şirkete online pr konusunda hizmet vermeye devam ediyor.

G Medya’nın sunduğu hizmetler ve tüm servisler ile ilgili ayrıntılı bilgi için
www.gmedya.com
web sitesi ziyaret edilebilir.
Detaylı bilgi için tıklayınız;
#medya
#g medya
#internet
6 yıl önce