|

Fahrettin Altun: Sokağa çıkma yasağını düşünmüyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından koronavirüs hakkında yaşanan son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Altun, ' Şu anda sokağa çıkma yasağı ve yurt içi seyehatlerde sınırlandırma da düşünmüyoruz. Başından beri çok şeffaf, kararlı ve rasyonel olduk.' dedi.

Haber Merkezi
01:41 - 18/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 06:45 - 18/03/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Fahrettin Altun
Fahrettin Altun

İletişim Başkanı Altun koronavirüs salgınına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Altun ''Olağanüstü Hal hakkındaki söylentiler kategorik olarak yanlıştır. Şu anda sokağa çıkma yasağı ve yurt içi seyehatlerde sınırlandırma da düşünmüyoruz. Başından beri çok şeffaf, kararlı ve rasyonel olduk.' dedi.

Gece gündüz çalışıyoruz

Altun ayrıca,''Koronavirüs ile mücadelemiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde devam ediyor. Bu tehditle yüzleşmek için gece gündüz çalışıyoruz. Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği. Ayrıca bireysel hak ve özgürlüklerini korumak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Her türlü fikre açığız

  • Altun her türlü fikre açık olduklarını ifade ederken ''Hepsini değerlendiriyor ve dinamik bir şekilde çözümlerimize entegre ediyoruz.'' dedi.
#Fahrettin Altun
#Koronavirüs
4 yıl önce