|

Hamile kadın gömüldükten sonra doğum yapmış!

İtalya'da 2010 yılında yapılan gömü sırasında ortaya çıkanlar tüyleri diken diken etti. Araştırmalar sonrası kafatası delindikten 1 hafta sonra ölen hamile kadının, gömüldükten sonra doğum yaptığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
15:25 - 27/03/2018 Salı
Güncelleme: 17:19 - 27/03/2018 Salı
Diğer
Kafatası delindikten 1 hafta sonra ölen hamile kadının, gömüldükten sonra doğum yaptığı anlaşıldı.
Kafatası delindikten 1 hafta sonra ölen hamile kadının, gömüldükten sonra doğum yaptığı anlaşıldı.

İtalya'nın İmola şehrinde 2010 yılında yapılan gömü esnasında ortaya çıkan gerçek adeta tüyleri diken diken edecek cinsten. Araştırmalar sonrası, kafatası delindikten 1 hafta sonra ölen hamile kadının, gömüldükten sonra doğum yaptığı meydana çıktı. Bu durum ise uzmanların Ortaçağ'dan kalan kemikleri incelemesiyle ortaya çıktı.


Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre uzmanlar, tabutta bulunan kadının bacakları arasındaki kemikleri inceleyince, kemiklerin 38 haftalık bebeğe ait olduğunu ortaya çıkardı. Uzmanlar öldükten sonra kadının bedeninden atılan bebeğin toprağın altında hayatını kaybettiğini düşünüyor.


Ölmeden bir hafta önce beyin ameliyatı geçirmiş

38 haftalık hamile olan 25-35 yaşları arasındaki tahmin edilen kadının kafatasındaki iz, kafatasının içine düzgünce açılan bir delik olduğunu gösteriyor. Bu da talihsiz kadının ölümünden en az 1 hafta önce beyin ameliyatı geçirdiğini akıllara getiriyor.


Nasıl öldüğü yıllarca sır olarak görülen kadının, kemikleri üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda kafa tasındaki düzgün açılmış delik, uzmanlara beyin ameliyatı geçirmiş olabileceğini düşündürdü.

Kadının, işlem sonrası en az 1 hafta yaşadığı tahmin ediliyor. Hatta, kafa tasındaki delinen bölgede kemiklerde erken iyileşme belirtileri bile gözlendiği ortaya çıktı.

#İtalya
#Kadın
6 yıl önce