|

Münbiç’te terör yemeği!

ABD’li askerler Münbiç’te PKK’nın Kandil kadrosu ile yemekte buluştu. PKK’lı teröristler Şervan Derviş ve Cemil Mazlum gibi isimlerin katıldığı yemek için özellikle “ABD Gaziler Günü” olan 11 Kasım tarihi seçildi. Yemekte, ABD’li komutanlar, terör örgütüne daha fazla destek sözü verdi.

Yılmaz Bilgen
04:00 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 03:26 - 13/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Münbiç’te çekilen bu fotoğraf, ABD ile PKK terör örgütünün işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Münbiç’te çekilen bu fotoğraf, ABD ile PKK terör örgütünün işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

ABD'li askerler Münbiç'te PKK'nın Kandil kadrosu ile yemekte buluştu. Terör örgütü elebaşlarından Murat Karayılan tarafından 2012 yılında Kandil'den Suriye'ye gönderilen Şervan Derviş, samimi ortamda yenilen yemeğin fotoğraflarını paylaştı. Kandil kadrosundan Cemil Mazlum ve PKK terör örgütünün sözde kadın kolları elebaşı Rojda ve sözde asayiş sorumlusu Sinco gibi üst düzey teröristler ABD'li askerlerle yemek yedi.

DAHA FAZLA DESTEK SÖZÜ

PKK’nın Münbiç’i terk edeceği yönünde 2 yılı aşkın süredir yalan söyleyen ve Türkiye'yi oyalayan ABD’li subaylar, 11 Kasım günü PKK elebaşları ile Münbiç’te yaptığı yemekli toplantıda terör örgütüne daha fazla destek sözü verdi.


AYLARDIR HAZIRLANIYORLAR

Yeni Şafak, Münbiç toplantısının aylar öncesinden Pentagon tarafından hazırlanan özel kutlama çerçevesinde gerçekleştiği bilgisine ulaştı. Yeni Şafak’a bilgi veren kaynaklar, Şahin Cilo ve Şervan Derviş’in Pentagon-PKK toplantısı ile ilgili özel hazırlık yaptığını ve toplantının özellikle 11 Kasım tarihinde gerçekleştirildiği bilgisini verdi.

PKK MİLİTANLARI ABD ASKERİ SAYILDI

Yeni Şafak’ın konuştuğu kaynak, 11 Kasım’ın ABD için Gaziler Günü olma özelliği taşıdığını ve Münbiç’te tertip edilen toplantı ile PKK’lı teröristler bizim askerimiz mesajı verildiğini kaydetti.

  • İşbirliği vaadi
  • Münbiç’te ortaya çıkan skandal yemekte görüntülenen Pentagon yetkililerinin, Türkiye ile ortak devriye faaliyetine katılan askerler olduğu ortaya çıktı. ABD’li subaylar bir yandan PKK’nın Suriye’de ölen ve yaralanan teröristlerine dönük derin saygılarını sunarken diğer yandan bundan sonrası için daha fazla işbirliği yapma vaadinde bulundular.
#PKK
#ABD
#Terör
5 yıl önce
default-profile-img