|

“Acentelerimizin finansal olarak güçlenmesi çok önemli”

Mevcut ekonomik koşulların sigorta sektöründe de maliyet ve giderlerde ciddi artışlara sebep olduğunu ifade eden Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan, “Her koşulda acentelerimizin finansal olarak güçlenmesi ve güçlü kalabilmesi bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

04:00 - 20/05/2024 Pazartesi
Güncelleme: 01:44 - 20/05/2024 Pazartesi
Yeni Şafak
Koray Erdoğan
Koray Erdoğan

2023 yılını başarıyla tamamlayan ve 2024 yılına da hızlı bir başlangıç yapan Ray Sigorta, acentelerine yeni projeler sunmaya devam ediyor. Müşterileri ve dağıtım kanalları için ürün gamı ile birlikte hizmetlerini genişleten Ray Sigorta, yenilikçi ve inovatif projelerine bir yenisini daha ekledi. Pandemi ve deprem süreçlerinde verdiği destek ile acentelerinin hep yanında olan Ray Sigorta sektörde yine bir ilki gerçekleştirerek, “Trink Komisyon Projesi” ile acentelerine hak ettikleri komisyonları anında ödüyor.

Normal şartlarda ay kapanış mutabakatları sonrası yapılan komisyon ödemelerini beklemek durumunda olan acenteler, Ray Sigorta’nın Trink Komisyon Projesi kapsamında ürettikleri poliçenin komisyonunu Ray Express üzerinden anında kendi hesaplarına transfer edebiliyor. Aynı zamanda acenteler, Trink Komisyon sayesinde hesaplarında biriken komisyon miktarlarını görebiliyor, nakit ihtiyaçları doğrultusunda biriken komisyon tutarını hesaplarına aktarabiliyor. Her türlü ekonomik koşulda finansal gücünü iş ortaklarına değer katmak için kullanan Ray Sigorta, böylece nakit akışı konusunda acentelerini rahatlatıyor.

DAHA İLERİYE TAŞIMA HEDEFİ

Ray Sigorta’nın 2024 yılında ciddi hedefleri olduğunu belirten Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan, şunları söyledi: “Sürdürülebilir mali yapıdan taviz vermeyerek Ray Sigorta’yı daha da ileri taşımayı hedefliyoruz. Mevcut ekonomik koşullar, tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzde de maliyet ve giderlerde ciddi artışlara sebep oluyor. Bu doğrultuda her koşulda acentelerimizin finansal olarak güçlenmesi ve güçlü kalabilmesi bizim için çok önemli. Acente ağımızı desteklemek için sektörde bir ilk olan Trink Komisyon hizmetimizi sunuyoruz. Böylece acentelerimiz, nakde ihtiyaç duyduklarında komisyonlarını alabilmek için ay sonunu beklemeden hesaplarına aktarabilecek. Sürdürülebilir bir sigortacılık için acentelerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”



#Sigorta
#Ekonomi
#Ray Sigorta
14 gün önce