|

D segmentine Accord ayarı

Honda’nın en güçlü modellerinden Accord yenilenerek Türkiye pazarına geri döndü. Segmentinin en iddialı oyuncusu Passat’tan müşteri çalacak olan ve 16 Eylül’de satışa çıkacak modelin fiyatı 540 bin liradan başlıyor.

Haber Merkezi
01:07 - 11/10/2021 Pazartesi
Güncelleme: 01:10 - 11/10/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Honda Accord
Honda Accord

Honda Türkiye, Accord ile D segmentine yeniden giriş yaptı. 2021 yılında 30 bin adetlik hedef ile kendi satış rekorunu kırmaya hazırlanan Honda Türkiye, bu hedefi doğrultusunda ürün gamını güçlendirmeye devam ediyor. Honda Türkiye sedan segmentindeki başarılı temsilcisi Civic’ten sonra geçtiğimiz ay B segmentinde satışa sunduğu City ve şimdi de yeni Accord ile her segmentte sedan seçeneği sunma hedefine ulaştı.

TÜRKİYE’YE ÖZEL GELDİ

Honda Accord Türkiye lansmanında konuşan Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Türkiye pazarında daha da güçlenme hedeflerinin altını çizdi. Tsumura, “Değişen müşteri tercihleri, rakipler, çevresel ihtiyaçlar, pazar dinamikleri gibi birçok parametreyi gözden geçirdik ve Accord’un yeniden Türkiye’de olması gerektiğine karar verdik. En uygun özellik ve donanımlardaki Accord’u üretmek için ise Ar-Ge ekibi sadece Türkiye şartlarına göre bir model oluşturdu” dedi.

TARLADAKİ CİVİC’E DAVA AÇILMADI

Sosyal medyadaki Honda’nın stok yaptığı iddia edilen görüntülere değinen Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer ise, “Araçların tamamı filo için bekleyen, stokta duran kiralık araçlar olduğunu gözlemledik.”

540 BİN LİRADAN SATIŞA ÇIKACAK

Yeni nesil Honda Accord; bugüne kadar üretilen en çarpıcı Accord tasarımına sahip olması dışında üstün sürüş keyfiyle de segmentinde iddiasını güçlendiriyor. Estetik iç ve dış tasarımı, gelişmiş Honda teknolojileri içeren multimedya sistemi, Honda Sensing güvenlik donanımları ve sınıfında tek olması ile öne çıkan Uzaktan Motor Çalıştırma özelliği ile yeni Accord, sınıfının iddialı modelleri arasında yerini alıyor. Honda Accord’un Executive donanım paketi 540 bin lira fiyatı ve Executive+ donanım seçeneği ise 561 bin lira fiyatı ile satışa çıkacak. Yeni Accord; Platin Beyaz, Meteor Gri, Kristal Siyah ve Kuvars Mavi olmak üzere 4 farklı rengi seçeneği Honda bayilerinde yerini alacak.

#Honda Sensing
#Executive
#Honda Accord
#Bülent Kılıçer
#Civic
#Passat
#D Segmenti
3 yıl önce