|

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle, canlı maç anlatım

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izleme sayfasını ve canlı maç anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Fenerbahçe sahasında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor. Lig'de zor günler geçiren Fenerbahçe bu akşam Konyaspor maçını kazanarak güven tazelemek istiyor. Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izlemek ve canlı anlatım sayfasını görmek için haberimize bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
18:49 - 17/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:07 - 17/03/2017 Cuma
Diğer
Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle
Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor karşılaşıyor. Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak Fenerbahçe Konyaspor maçının canlı anlatım ekranını sizlerle paylaşıyoruz. Fenerbahçe Konyaspor maçı hakkındaki son gelişmeleri, canlı izleme sayfasını ve istatistikleri haberimizden bulabilirsiniz.





Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor'u kendi evinde ağırlıyor. Mücadele öncesinde iki takımın da ilk 11'leri belli oldu.


Fenerbahçe'nin ilk 11'i : Fabiano, Van der Wiel, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, M. Topal, Josef, Ozan, Alper, Aatif, Fernandao


Konyaspor'un 11'i; Serkan, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet, Jonsson, Volkan, Ömer Ali, Hadziahmetovic, Milosevic, Bajc





Konya çıkış peşinde-

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonun flaş takımıydı. Özellikle ligin ikinci yarısında yaptıkları çıkışla alkış alıp, sezonu 3. sırada tamamlamışlardı. Ancak bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele etmenin de etkisiyle beklentilerin uzağında kaldılar. Yeşil Beyazlılar, son 6 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Peş peşe gelen kötü sonuçların ardından kendi taraftarlarının protestosuna maruz kalan Aykut Kocaman ve öğrencileri, kötü gidişe Kadıköy'de son vermenin peşinde.




Konyaspor'da flaş gelişme -

Aykut Kocaman, Kadıköy deplasmanında iki futbolcusundan yoksun olacak. Sol bekin değişmez ismi olan ve 5 asistle hücumda da önemli katkılar sağlayan Barry Douglas, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Douglas'ın yanı sıra cezalı durumda olan orta sahanın kilit oyuncusu, kaptan Ali Çamdalı da bu akşam takımını yalnız bırakacak.




Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor 32. randevuda -

Fenerbahçe ile Atiker Konyaspor, ligde yarın 32. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 31 maçta karşılaşan Konyaspor, sadece 3 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini 27 kez yenerken, taraflar arasında yalnızca bir maç berabere sonuçlandı.



Sarı-lacivertli ekip, rakibine karşı ilk mağlubiyetini 2004-2005 sezonunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından aldı. Son hafta mücadelesinde rakibine deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, 2013-2014 sezonunda, bu sefer ilk haftada yine dış sahada 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 3-2'lik yenilgi aldı. Geçen sezon Konya'da yapılan maçı da ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 89 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 33 golle yanıt verebildi. Sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan müsabakada Fenerbahçe 1-0 galip geldi.




Fenerbahçe evinde puan kaybetmedi -

Fenerbahçe ile Konyaspor, İstanbul'da daha önce 15 lig maçında karşılaştı. Sarı lacivertliler, evindeki tüm maçları kazandı, 47 gol attı, kalesinde 11 gol gördü.




Farklı skorlar -

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-2006 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı. Konyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki 3 galibiyetini 4-2, 3-2 ve 2-1'lik sonuçlarla elde etti. Bu arada Fenerbahçe, Konyaspor'a 5 maçta 5, 8 maçta da 4 gol attı.





#Fenerbahçe
#Atiker Konyaspor
#Spor Toto Süper Lig
#25. hafta
#canlı anlatım
#canlı izle
7 yıl önce