Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya'dan dehşet verici görüntüler geliyor. Ölenlerin sayısının 3 bini bulduğu ülkede, sağlık görevlileri hastaları tedavi etmek ve vakalara yetişebilmek için yoğun mesai harcıyor. Salgının görüldüğü hastanelerde ise yatakların karşısında hazırda bulunan tabutların olması yaşananların korkunç boyutlara ulaştığını gözler önüne seriyor.
Avrupa'da koronavirüsün merkezi haline gelen ülkede, cenaze işlemlerinde patlama yaşanıyor.
Ölenlerin cenazesi kiliselerde defin için sıra bekliyor. Cenazeevleri ölümlere yetişemediği için evde ölenlerin cansız bedeni odada saklanıyor.
Salgının görüldüğü hastanelerde yatakların karşısında hazırda bulunan tabutların olması, durumun boyutunu ortaya koyuyor.
İtalya'nın salgından en kötü etkilenen bölgesi olan Lombardiya eyaletinde yer alan Bergamo'daki hastane çalışanları, Ponte San Pietro hastanesinde tabutları hazırlarken görüntülendi.