
Fenerbahçe’de yaklaşan başkanlık seçimi öncesi teknik direktör iddiaları gündemi hareketlendirdi. Başkan adaylığına hazırlanan Mehmet Ali Aydınlar’ın, dünyaca ünlü bir isimle temas kurduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi öncesinde kulisler hareketlenmeye başladı.

Fenerbahçe başkanlığı için adı geçen Mehmet Ali Aydınlar’ın, önümüzdeki hafta resmi adaylık açıklamasını yapması bekleniyor.

Sarı-lacivertli camiada adaylığı konuşulan Mehmet Ali Aydınlar’ın teknik direktör planlamasıyla ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Gazeteci Ersin Düzen’in YouTube kanalında aktardığı bilgilere göre Aydınlar, menajerler aracılığıyla Jürgen Klopp ile iletişime geçti. Alman teknik adamın ise kulüp takımına dönmeyi düşünmediğini söylediği belirtildi.

Ersin Düzen’in aktardığına göre Klopp, teknik direktörlüğe geri dönmesi halinde yalnızca Almanya Milli Takımı için çalışmayı değerlendireceğini söyledi.
Ayrıca Klopp’un, Real Madrid’den gelen teklifi de geri çevirdiği iddia edildi.

Düzen, Mehmet Ali Aydınlar’ın teknik direktör konusunda nasıl bir profil hedeflediğini de şu ifadelerle anlattı:
"Aydılar; yüksek profilli, genç ve taraftarları heyecanlandırabilecek, Avrupa futbol piyasasında da şu anda herkesin nereye gidecek diye merak ettiği profillerden bir teknik direktörlük havuzu yapmış durumda."






