Buna hangi vicdan sessiz kalabilir?

04:00, 24/09/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:37, 24/09/2025, Çarşamba
Yeni Şafak
Buna hangi vicdan sessiz kalabilir?

Yeni Şafak Gazetesi'nin 24 Eylül 2025 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 24 Eylül 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 24 Eylül 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Esnafa erken emeklilik için iki formül

3 milyon esnafa 7200 gün prim ödeyerek emeklilik hakkı kazandıracak düzenleme için iki ayrı formül üzerinde duruluyor. Düzenleme, 'esnek çalışma' torbası olarak bilinen 'yeni nesil çalışma biçimleri' paketine eklenecek. Bu pakete yetişmemesi halinde ayrı düzenleme olarak Meclis’e sevk edilecek.

Esnafa erken emeklilik için iki formül3 milyon esnafa 7200 gün prim ödeyerek emeklilik hakkı kazandıracak düzenleme için iki ayrı formül üzerinde duruluyor. Düzenleme, 'esnek çalışma' torbası olarak bilinen 'yeni nesil çalışma biçimleri' paketine eklenecek. Bu pakete yetişmemesi halinde ayrı düzenleme olarak Meclis’e sevk edilecek.

Halklarınız gibi cesur olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda Gazze’deki soykırımla ilgili tarihi mesajlar verdi. Kürsüden İsrail’in vahşetini ortaya koyan fotoğraflar gösteren Erdoğan, liderlere çağrı yaptı: Halklarınız barbarlığa tepki gösterirken gelin sizler de adım atın cesaretinizi gösterin

Halklarınız gibi cesur olunCumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda Gazze’deki soykırımla ilgili tarihi mesajlar verdi. Kürsüden İsrail’in vahşetini ortaya koyan fotoğraflar gösteren Erdoğan, liderlere çağrı yaptı: Halklarınız barbarlığa tepki gösterirken gelin sizler de adım atın cesaretinizi gösterin

Fenerbahçe'de hedef yeni başlangıç

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra teknik direktör ve başkan değişimine giden Fenerbahçe, bugün Dinamo Zagreb deplasmanında UEFA Avrupa Ligi macerasına başlıyor. Sarı-lacivertliler, saat 22.00’deki mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılıp, lig aşamasına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Fenerbahçe'de hedef yeni başlangıçUEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra teknik direktör ve başkan değişimine giden Fenerbahçe, bugün Dinamo Zagreb deplasmanında UEFA Avrupa Ligi macerasına başlıyor. Sarı-lacivertliler, saat 22.00’deki mücadeleden puan ya da puanlarla ayrılıp, lig aşamasına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026