Galatasaray taraftarı ıslıkladı: Kerem Demirbay’dan maç sonu flaş açıklama
09:35, 10/10/2026, CumartesiG: Güncelleme: 09:40, 10/10/2026, Cumartesi
Yeni Şafak

Kasımpaşa forması giyen Kerem Demirbay, eski takımı Galatasaray'a karşı oynadığı maçta sarı-kırmızılı taraftarların ıslıklı tepkisiyle karşılaştı. Şampiyonlukla ilgili açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirten Demirbay, maç sonunda Galatasaray taraftarlarından özür diledi.
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan maçta Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Kasımpaşa'da forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcularından Kerem Demirbay, maçın 70. dakikasında oyundan çıkarken ıslıklandı.

Tecrübeli futbolcu, maçın ardından sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.

“HEPSİNDEN ÖZÜR DİLERİM”
Kerem Demirbay, "Öncelikle beni tanıyan kişiler bilir. Ben bir insana saygısızlık etmem. Taraftarımız beni ıslıkladı ama gerçekten hepsinin canı sağ olsun. Bana kırgınlar demek ki. Duygusal bir dönemde olabiliriz. Hepsinden özür dilerim. Umarım bu kırgınlık uzun olmaz. Ben yanlış anlaşıldım. Bazen Almanca düşündüğümü Türkçe söylemeye çalışıyorum. Bu yüzden yanlış bir şey söyleyebiliyorum. Bazen de konuyu başka yerlere çekiyorlar.

Ben burada iki sene top oynadım. Yani Yunus Akgün de şimdi yanımda. Biz, şampiyonluk için beraber emek verdik. Ne kendime, ne kardeşlerime, ne hocalarımıza, ne de taraftarlarımıza böyle bir saygısızlık etmem. Yanlış anlaşıldım sadece." sözlerini sarf etti.

NE OLMUŞTU?
Galatasaray'ın son yıllardaki şampiyonluk serisi hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulunan Demirbay, konuyla ilgili bildiklerini anlatması halinde büyük yankı oluşacağını söylemişti.

"Düşündüklerimi söylesem var ya, her yer çok büyük patlar. Dışarıdan göründüğü gibi değil" diyen Kasımpaşalı futbolcu, kendisine yöneltilen "Nasıl?" sorusuna ise "Onu söyleyemem. Herkes yutuyor, inan bana" yanıtını vermişti.

Kerem Demirbay bu röportajının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Galatasaray taraftarının tepkisini çeken sözlerinin “çarpıtıldığını” belirten Demirbay, sözlerine açıklık getirmişti.
