|

100 yıllık Karaca TOSS'laştı!

Sadece 40 yaş ve üzerine hitap eden Karaca, yeni markası ile gençlere de hitap edecek. 100 yıllık şirket yeni markası geyiklerinin 'Toss'laşmasından esinlenerek doğdu

00:00 - 27/08/2012 Pazartesi
Güncelleme: 22:58 - 26/08/2012 Pazar
Yeni Şafak
100 yıllık Karaca TOSS'laştı!
100 yıllık Karaca TOSS'laştı!

Sadece 40 yaş ve üstüne hitap eden marka imajından uzaklaşarak kadınları giydiren Karaca, yeni markası Toss ile gençlere yöneldi. Çift Geyik Karaca, geyiklerin toslaşmasından esinlenerek yaratılan yeni gençlik markası 'Toss'la yeni bir marka yaratmanın ötesinde sokakta radikal bir değişim başlatmayı planlıyor. Logosunda toslaşan iki genç geyiğin sembolize edildiği Toss markası İtalyan Bonacchi ailesine teslim edildi.

TASARIMLAR İTALYA'DAN

Versace, Donna Karan, Calvin Clein gibi dünya markalarına kreasyon hazırlayan İtalyan modacı Alfio Bonacchi, eşi Anna Romiti ve oğlu Andrea Bonacchi Toss için çalışıyor. İstanbul'a sürekli gelip giden Bonacchi ailesi, 2 yıl süren bir Ar-Ge ile ortaya çıkan Toss markasıyla Çift Geyik Karaca'yı gençleştiriyor. Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş, yaptığı açıklamada, Türkiye'deki gençleri klasik renklerin dışına çıkartacaklarını söyledi.


İlk Toss Adapazarı'nda

Çift Geyik Karaca Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güneş verdiği bilgiye göre, daha şimdiden 72 adet Çift Geyik Karaca mağazalarında satış noktası oluşturulan Toss için 2013 yılında Türkiye genelinde 10 mağaza açılması planlanıyor. 2012 yılının ilk Toss mağazası ise Adapazarı'nda açıldı.


12 yıl önce