Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
42

Bildirimler

Antalya'da bir ayda 5 kez içme suyu borusu patladı: Her patlamada mahalleli 2 gün susuz kalıyor

15:07, 06/10/2025, Pazartesi
IHA
İçme suyu borusunun patlaması sonucu cadde akarsu yatağına döndü.

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Meydan Mahallesinde içme suyu borusu son 1 ayda 5 kez patladı.

Kumluca ilçe merkezinde bulunan Meydan Mahallesini besleyen içme suyu borusu 1 ayda 5 kez patladı. İlçe merkezindeki Halil Şıngın Caddesinden geçen içme suyu borusunun patlaması sonucu cadde akarsu yatağına döndü.


Meydan Mahalle Muhtarı Salih Ceylan; "Mahallemizde iki gündür sular yok. Dün pazar olduğu için yapmadılar. Bugün de yapmadılar. Bu içme suyu borusu aynı yerden 1 ayda tam 5 kez patladı. Yetkililerden bu sorunun çözümü bekliyorum. Çünkü her patlamada mahalle halkım 2 gün susuz kalıyor" dedi.



Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...