|

Atalay Filiz'e o soru sorulunca tikleri ortaya çıktı

İzmir'de iki haftadır aranan ve iki gün önce yakalan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in ifadesindeki detaylara ulaşıldı. Filiz sorgusunda Olga Seregina'yı kendisinin öldürmediğini, akıbetinin ne olduğunu bilmediğini söyledi. Dedektifler, Atalay Filiz'in bu konuda yalan söylediğinde hemfikir.​ Filiz'in sorgu sırasında anlatmakta en fazla zorlandığı ve tiklerinin belirgin olarak ortaya çıktığı konulardan biri Olga Seregina hakkında kendisine sorulan sorular oldu.

Yeni Şafak
12:26 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 09:36 - 14/06/2016 Salı
Diğer
Atalay Filiz'in sorgu sırasında anlatmakta en fazla zorlandığı ve tiklerinin belirgin olarak ortaya çıktığı konulardan biri Olga Seregina hakkındaki soruların olduğu ortaya çıktı.
Atalay Filiz'in sorgu sırasında anlatmakta en fazla zorlandığı ve tiklerinin belirgin olarak ortaya çıktığı konulardan biri Olga Seregina hakkındaki soruların olduğu ortaya çıktı.

Üç kişiyi öldürdüğünü itiraf eden Atalay Filiz'in ifadesindeki ayrıntılarına ulaşıldı. Filiz sorgusunda Olga Seregina'yı kendisinin öldürmediğini, akıbetinin ne olduğunu bilmediğini söyledi. Dedektifler, Atalay Filiz'in bu konuda yalan söylediğinde hemfikir. Atalay Filiz'in sorgu sırasında anlatmakta en fazla zorlandığı ve tiklerinin belirgin olarak ortaya çıktığı konulardan biri Olga Seregina hakkında kendisine sorulan sorular oldu.



O soruda zorlandı


Hürriyet'in haberine göre, Atalay Filiz sorgusunda Olga Seregina'yı kendisinin öldürmediğini, akıbetinin ne olduğunu bilmediğini söyledi.



Dedektifler, Atalay Filiz'in bu konuda yalan söylediğinde hemfikir. Filiz'in sorgu sırasında anlatmakta en fazla zorlandığı ve tiklerinin belirgin olarak ortaya çıktığı konulardan biri Olga Seregina hakkında kendisine sorulan sorular oldu.



Atalay Filiz, ısrarla Olga Seregina'yı öldürmediğini söyledi. Tecrübeli dedektiflerin ellerinde delil yoktu ancak deneyimlerine göre Filiz'in, Olga Seregina'yı Fransa'da öldürmüş olma ihtimali çok yüksekti. Bu soruları cevaplarken kimi zaman gözlerini kırpıştıran Atalay Filiz'in kimi zaman ise gözleri seyirdi, kafası titredi.



Atalay Filiz tutuklandı ‘Atalay’ dedi öldürdüm Atalay Filiz'i ihbar edenler 'ödül' bekliyor

#Atalay Filiz
#Olga Seregina
8 yıl önce