|

Çekmeköy'de bir okulda çekilen görüntülere soruşturma: Öğrenciler besmele yazılı kağıtlara basıyor

İstanbul'da bir ilkokulda çekildiği belirtilen sosyal medyadaki, öğrencilerin besmele yazılı kağıtlara bastığı görüntülerle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Olaya dair İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Çekmeköy ilkokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi esnasında çekilen ve yayın organlarında yer alan görüntülerle ilgili olarak 28.10.2019 tarihinde müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşturma işlemi başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı.

18:47 - 28/10/2019 Pazartesi
Güncelleme: 20:24 - 28/10/2019 Pazartesi
DHA
Sosyal medyada paylaşılan ve tepki toplayan görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.
Sosyal medyada paylaşılan ve tepki toplayan görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Çekmeköy’de bir ilkokulda çekildiği belirtilen ve öğrencilerin üzerinde besmele yazılı kağıtlara bastığı görülen görüntüler sosyal medyada tepki gördü.

Görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı


Bunun üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatıldığını açıkladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada,

  • "Çekmeköy ilkokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi esnasında çekilen ve yayın organlarında yer alan görüntülerle ilgili olarak 28.10.2019 tarihinde müdürlüğümüzce gerekli inceleme ve soruşturma işlemi başlatılmıştır" denildi.

#Çekmeköy
#Besmele
#Görüntü Soruşturma
4 yıl önce