|

Dadı'nın Dilara'sı setlerde büyüyor

'Dadı' dizisinde Kenan Işık'ın Sinem adlı şımarık kızı Dilara'yı canlandıran Sinem Kobal, setlerde büyüyor. Lise son sınıf öğrencisi Kobal, "Beni bu meslekten kimse koparamaz. Burada büyüyorum" diyor.

Yeni Şafak
00:00 - 25/04/2004 Pazar
Güncelleme: 12:55 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

  • SEVDA ALKAN / İSTANBUL


    Çocukluğundan itibaren bu mesleğin içinde tabiri en çok onun için geçerli. Bir dönem büyük reytingler alan Dadı dizisi ile hatırlayacağınız Sinem Kobal, Dadı'da Kenan Işık'ın şımarık kızı Dilara'yı canlandırdığında henüz 14 yaşındaydı. Küçük Dilara şimdi büyüdü ve 17 yaşına geldi. Kendisi gibi yaptığı işlerin listesi de gittikçe büyüyor. Dadı ile başladığı oyunculuk macerasına Türkiye'nin ilk gençlik korku filmi olan Okul filminde başrollerden birini alarak devam eden Kobal, bir yandan da Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oynamayı sürdürüyor. Şahane Pazar adlı eğlence programında sunuculuk ve Lise Defteri adlı dizisinde oyunculuğu da birarada götüren Kobal, setlerde yetişmenin kendisine çok şey kattığını belirtiyor. Oyunculuğun kendisinde büyük bir değişime neden olduğunun altını çizen Kobal, "Yaşıtlarımla en büyük farkım bana sorumluluk duygusu katmasıdır. Ve böyle olmaktan mutluyum" diyor.
    DOĞRU İSİMLERLE ÇALIŞTIM

    "Yer aldığım projelerde hep doğru insanlarla çalıştım" diyen Kobal, Dadı dizisiyle başlamanın avantajını yaşadığını söylüyor. Kobal, "Dadı fark edilmemi sağladı. Orda usta oyuncular vardı" tesbitini yaptıktan sonra, dizinin ardından Nejat Uygur Tiyatrosu'nda tiyatro yapmaya başladığını anlatıyor. Televizyon programlarında sunuculuk deneyimi de edinen Kobal, "Okul" filmi ile bir sinema filminde oynama hayalini gerçekleştirdiğini belirtiyor. Kobal, "Bundan sonra hep sinema filminde oynamayı istiyorum" diyerek sinemaya olan sevgisini dile getiriyor.

    ÖNCE OKULUM
    Setlerle tanıştığında bir ortaokul öğrencisi olan Sinem Kobal, setlerde geçen yaşamıyla birlikte bir yandan da eğitimini aksatmadan devam ettirmeye çalışıyor. "Oyunculuğu çok seviyorum ama şu an eğitimimi tamamlamak ön planda" diyen Kobal, lise son sınıfta okuyor. "Okula her zaman ağırlık veriyorum. Okul hayatım çekimlerden önce geliyor" diyen Kobal, aynı zamanda üniversiteye de hazırlanıyor. Kobal, oyunculuktan kazandığı parayı ise eğitimi için bankaya yatırdığını söylüyor.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce