Menü

Geri

EDİSYON   :

TRTRENENARARFRFRRURUURUR
30

Bildirimler

Eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaralayan şahıs gözaltına alındı

19:17, 07/02/2026, Cumartesi
AA
Üstünden 2 tabanca çıkan zanlı, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir kişi, eski iş yeri olan tekstil atölyesinde kız kardeşiyle ilgili dedikodu yapıldığı iddiasıyla 4 eski mesai arkadaşını tabancayla yaraladı. Olay sonrası atölyenin damına çıkan şüpheli, özel harekat polislerince gözaltına alınırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı, şüpheli, özel harekat polislerince gözaltına alındı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yamaçlı Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'ndeki eski iş yeri olan tekstil atölyesine giden Ü.A. (26), burada kız kardeşiyle ilgili dedikodu yaptığını iddia ettiği kişilere tabancayla rastgele ateş etti.

Adile Çam, Enver Gündüz, Adem Şahin ve Murat Coşkun'u yaralayan Ü.A, daha sonra tekstil atölyesinin damına çıktı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, yaralıları Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Damda polise direnen şüpheli Ü.A. ise özel harekat ekiplerince gözaltına alındı.

Üstünden 2 tabanca çıkan zanlı, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.


Yorumlar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...

10 saniye sonra yönlendirileceksiniz...