İletişim Başkanı Altun: Türkiye'yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız
15:29, 28/11/2020, CumartesiG: Güncelleme: 15:34, 28/11/2020, Cumartesi
DHA

İletişim Başkanı Fahrettin Altun
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda "Tüm dünyayı siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanlarında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, tüm dünyayı siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanlarında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlı olduklarını belirtti.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/28/03/32/resized_1431c-d3e9e3da40565102.jpg
Ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız
Altun, "Ülkemize üst düzey uluslararası yatırım çekmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. İki gün önce gerçekleştirilen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6'ncı Toplantısı bunun somut ve başarılı bir örneğidir. Ülkemizin ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olan söz konusu ikili anlaşmaları, daha birçok uluslararası yatırımcıyla devam ettirmeye ve mandacı zihniyete teslim olmadan ekonomimizi ve ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız" dedi.
Başlıklar :Fahrettin Altun