|

İbrahim Karagül Sosyal Yorum'da: Kudüs tüm tezgahları bozar!

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, sosyal medya canlı yayınında izleyicilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Karagül, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağına dair iddialar için, "Kudüs meselesinde mazeret yok, kabul edemeyiz. Trump açıklasa da tanınmayacak" dedi. Karagül ayrıca Kudüs için harekete geçilmesi gerektiğini ve planların böyle bozulacağını ifade etti.

Yeni Şafak
15:30 - 6/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:30 - 17/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül
Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Facebook, Twitter ve Instagram'dan yapılan canlı yayında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Karagül, Ortadoğu'da yaşanan son gelişmelerden Avrupa'da meydana gelen olaylara birçok kritik konuyu izleyicilerden gelen sorular ışığında analiz etti.

İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu.



"Kudüs İsrail'e peşkeş çekiliyor"


Karagül'ün açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:


"Kudüs meselesinde mazeret yok, kabul edemeyiz. Trump açıklasa da tanınmayacak. ABD'deki Yahudi lobisi Trump'ı
Kudüs konusunda sıkıştırdı
. Trump üzerinden Kudüs'ün işgalini meşru kılmaya çalışıyorlar.

Kudüs İsrail'e peşkeş çekiliyor. Özellikle bölgedeki rejimleri iyi incelememiz gerekiyor.


İsrail'in tezleri, yeni genç kuşak Arap yöneticiler tarafından kabul edildi. Anlaşmaya varıldı, BAE başı çekiyor. Suudi Arabistan'ı da yönlendirdi. Zaman geçtikçe öğreneceğiz. Kudüs pazarlığı ihanettir, Kudüs onları yakar. Senaryonun kurulduğunu görüyorum.

Trump'a yönelttiğimiz tepkilerin bir kısmını da Selman ve Zahid'e yönlendirmemiz lazım. Bölgenin direncini tasfiye etmeye dönük hamleler yapılıyor.

Karmaşık ama bir o kadar da net bir cepheyle mücadele ediyoruz. 1. Dünya Savaşı'ndaki dalgayla aynı dalga. Teslim olarak direnemezsiniz.
Suudi Arabistan ve BAE
işbirliği ile direnmeye çalışıyor. Bütün bu tezgahları bozabilecek mesele Kudüs'tür. İslam'ın bütün mahremiyetini aşağılamaya çalışıyorlar. Harekete geçilmesi gerekiyor. Bundan sonra her şeyi güç belirler.

Karmaşık ama bir o kadar da net bir cepheyle mücadele ediyoruz. 1. Dünya Savaşı'ndaki dalgayla aynı dalga. Teslim olarak direnemezsiniz.

ABD'deki 'Sarraf' davası
Kılıçdaroğlu'nun imha operasyonu
Yolsuzluk üzerinden Kılıçdaroğlu'yla operasyon yönetiyorlar. 3. sınıf kağıtlarla yapılan operasyon, ekonomik darbe girişiminin Türkiye ayağıdır. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına getirilmesi bu projeler içinmiş. 'Uygun' genel başkan diyebiliriz.
Bunu en çok CHP'lilerin düşünmesi lazım.
Bu bir ihanettir. FETÖ, 17-25 Aralık'ta neyse, şimdi ABD'deki davada Kılıçdaroğlu'dur. Operasyonun pazarlamacıları değişti. Kılıçdaroğlu patladı, eline sıkıştırılan belgelere inandır. Çocuk oyuncağı değil bu. Kılıçdaroğlu'nun imha operasyonudur."

#​İbrahim Karagül
#Sosyal Yorum
6 yıl önce