|

Korkunç itiraf

Tuzla'da ölü bulunan 10 yaşındaki Beratcan'n katil zanlısı servis şoförü Ersin K.’nın ifadesi kan dondurdu. Zanlı, küçük çocuğu, annesi Türkan K. ile ilişkisini fark ettiği için suda boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/03/2016 Salı
Güncelleme: 23:17 - 28/03/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Katil zanlısı Ersin K. tutuklandı
Katil zanlısı Ersin K. tutuklandı

İstanbul-Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da ormanlık alanda ölü bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı servis şoförü Ersin K. suçunu itiraf etti. Zanlı, küçük çocuğu annesiyle birlikteliğini öğrendiği için öldürdüğünü söyledi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ersin K., cezaevinde gönderildi. Gaziosmanpaşa'da yakalandıktan sonra İstanbul Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlının ifadesi ise kan dondurdu.



SUÇU ANNEYE ATTI

Beratcan'ın annesi T.K. ile ilişkisinin olduğunu iddia eden Ersin K., “Bir süre önce Beratcan bizi birlikte görünce 'babama söyleyeceğim' dedi. Annesi de beni arayarak 'Çocuğu ortadan kaldıralım' dedi. Olay günü okul çıkışında çocuğu bir bahaneyle servise aldım. Ellerini ve ayaklarını bağladım, ağzını bantladım. Daha sonra minibüsün bagaj bölümüne yerleştirdim. Bir süre sonra da Tuzla'daki su kanalına götürdüm. Kafasını 10 dakika suyun içinde tuttum. Öldüğüne ikna olunca oradan ayrıldım” şeklinde konuştu.



SENİ YAKARIM

Anne T.K. ise zanlının bu şok suçlamalarının ardından gözaltına alınarak şubeye getirildi. Sorguya alınan anne, “Kendisinden ayrılmak istiyordum. 'Benden ayrılırsan seni yakarım' diyordu. Suçuna beni ortak etmek istiyor” dedi. Katil zanlısı Ersin K., sevk edildiği nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne T.K. ise serbest bırakıldı.







#Beratcan
#itiraf
#kartal
8 yıl önce