|

Liderler Yenikapı'da

Filistin'deki İsrail katliamını protesto etmek için yüzbinlerce vatandaş Yenikapı'ya akın etti. Miting için Bahçeli ile Destici de alana geldi.

Yeni Şafak
15:44 - 18/05/2018 Cuma
Güncelleme: 17:36 - 18/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yenikapı'da 'Zulme lanet Kudüs'e destek' mitingi düzenlendi.
Yenikapı'da 'Zulme lanet Kudüs'e destek' mitingi düzenlendi.

Yenikapı'daki " Zulme lanet Kudüs’e destek" mitingine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte helikopterle geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan helikopterden indikten sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte yürüyerek miting alanına geldi. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile kürsüye çıkarak vatandaşları selamladı.

Erdoğan miting alanına gelmeden hemen önce ise TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,zirveye gelen İİT’ye üye ülkelerin temsilcileri ile vatandaşları el sallayarak selamladı. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli el ele tutuşarak vatandaşları tekrar selamladı.

Bahçeli ve Destici sohbet etti

Yenikapı Meydanı'nda büyük bir kalabalık Kudüs ve Filistinliler için bir araya gelirken mitinge destek vermek için gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bekleme salonunda sohbet etti.


#Mustafa Destici
#BBP
#MHP
#Devlet Bahçeli
6 yıl önce