Rabia Karaca İmamoğlu jetinde yaşananları tek tek anlattı: Telefondan çıkan fotoğraflar skandalı belgeledi

15:30, 14/01/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 17:20, 14/01/2026, Çarşamba
IHA
Rabia Karaca İmamoğlu jetinde yaşananları tek tek anlattı: Telefondan çıkan fotoğraflar skandalı belgeledi
Rabia Karaca; İmamoğlu’nun özel jetinde Murat Gülibrahimoğlu ve Fatih Keleş’in başrolünde olduğu uyuşturucu, kumar ve fuhuş trafiğini tüm detaylarıyla anlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya ünlüsü Rabia Karaca’nın ifadesi, İBB bağlantılı isimlerle ilgili skandal detayları ortaya çıkardı. Telefonundaki fotoğraf ve videolar üzerinden ifade veren Karaca, Murat Gülibrahimoğlu ve Fatih Keleş’in başrolünde olduğu uyuşturucu, kumar ve fuhuş çarkını tek tek anlattı. İşte Karaca’nın ifadesindeki o çarpıcı ayrıntılar…

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Rabia Karaca, ifadesinde İBB’nin Cebeci’deki maden döküm sahası üzerinden dönen kirli para trafiğini, özel jetlerdeki partileri ve ünlü isimlerin de şahit olduğu kumar masalarını ifşa etti.



"GÜNDE 50 MİLYON TL KAZANIP PASLAŞIYORLARDI"


Murat Gülibrahimoğlu ile yaşadığı ilişki sürecinde tanık olduğu olayları anlatan Rabia Karaca, İBB ile bağlantılı para trafiğini şu sözlerle açıkladı:


"Murat Gülibrahimoğlu, Fatih Keleş’e sürekli kadın gönderir. Bunun karşılığında ise İBB’nin Cebeci’deki maden döküm sahasında yüksek miktarda para kazanarak kendi aralarında paslaşırlar. Fatih Keleş 2022 Ramazan ayında beni annemin evinden zorla çıkararak, Beykoz Kavacık’taki Günyüzü Konakları’na götürdü. Bana hizmetçi rolü vererek kahve ve meyve servisi yaptırdı, sohbette sürekli döküm sahası konuşuluyordu. Döküm sahasından günde 50 milyon kazandıklarını, paraların kimlere dağıtılması gerektiğini konuşuyordu."


"İMAMOĞLU’NUN JETİNDE CİNSEL AMAÇLI ODA VARDI"


Dosya içerisinde yer alan 5 numaralı fotoğrafı teşhis eden Karaca, Ekrem İmamoğlu’nun da kullandığı iddia edilen uçakla ilgili şok edici detaylar paylaştı: "5 numaralı fotoğraf, Ekrem İmamoğlu’nun özel uçağı olup, bizlerin de sıklıkla yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerde kullandığı arka odada cinsel amaçlı kullanılan odanın bulunduğu uçaktır. Uçakta sıklıkla Cebeci Maden Dökümü ile ilgili konuşmalar geçerdi. Buradan günlük milyon TL rakamlar kazanıldığı konuşuluyordu. Ne yazık ki Murat Gülibrahimoğlu bu paraları İBB’nin döküm sahasından kazanıp Fatih Keleş ile beraber harcıyorlardı. Kendisine gösterilen 30 numaralı fotoğrafın İmamoğlu jeti içerisinde cinsel amaçla kullanılan oda olduğunu ifade eden Karaca, “arkadaşlarımın arka odada birliktelik yaşadığı, Murat Gülibrahimoğlu ile Fatih Keleş ve kadınlarla gezdiğimiz uçak olduğu teşhis ediyorum." İfadelerini kullandı.



"İBB’DEN KAZANDIĞI PARAYI 5 DAKİKADA KUMARDA KAYBETTİ"


Murat Gülibrahimoğlu’nun İBB’den elde ettiği paraları kumarda harcadığını belirten Karaca, Emel Müftüoğlu’nun da bu anlara şahit olduğunu vurguladı:


"Murat ile aşk yaşarken yurt dışında kumar oynamaya gittiğimiz ne yazık ki doğrudur. Emel Müftüoğlu da bu olaya şahittir. Telefonumda çıkan video buna ilişkindir. Masadaki dönen rakamlar korkunçtu, beş dakikada 200 bin dolar kaybettiğini net olarak ne yazık ki hatırlıyorum. Bu paralar maalesef İBB’den kazandığı paralardı. Murat Gülibrahimoğlu’nun, Emel Müftüoğlu’na çok kez kumar parası verdiğine şahit oldum. İstanbul Riva’da gündüzleri restoran olan, akşamları ise gizli bir şekilde kumar oynanan yerde Emel Müftüoğlu masa kurdurup kumar oynattırıyordu."


"BENİ ZENGİNLİKLERİYLE KANDIRIP KULLANDILAR"


İfadesinde pişmanlığını dile getiren ve Oktay Kaynarca isminden de bahseden Karaca şunları söyledi:

Murat Gülibrahimoğlu ile aynı sitede ikamet eden Oktay Kaynarca ile yakın arkadaşlardı. Bu kişiler zengin yaşantıları ile bizleri kandırarak yanlarında taşıyorlardı."

Karaca, "Hatırladığım bir başka olayı anlatmak istiyorum, Murat ile Oktay Kaynarca çok yakın arkadaşlardı. Evde birlikte oturduğumuz bir zamanda yeni havalimanı taraflarında bir projenin olduğunu, Orta Doğululara hitap edeceğini, bundan dolayı reklam yüzünün o olacağını söyledi. Oktay da ‘teşekkür ederim, tabii ki’ demişti." ifadeleriyle anlattı.


O jeti ve kumarı anlattı
Gündem
O jeti ve kumarı anlattı
İmamoğlu'nun jetiyle kumar uçuşu
Gündem
İmamoğlu'nun jetiyle kumar uçuşu
İmamoğlu'nun jeti, Emel Müftüoğlu, kumar masası... Selen Görgüzel'in ifadesi ortaya çıktı: Uyuşturucu soruşturmasından gözaltına alınmıştı
Gündem
İmamoğlu'nun jeti, Emel Müftüoğlu, kumar masası... Selen Görgüzel'in ifadesi ortaya çıktı: Uyuşturucu soruşturmasından gözaltına alınmıştı
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026