|

Afife Tiyatro Ödülleri 30 Mart'ta açıklanacak

19. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nin adayları, 30 Mart'ta açıklanacak. Jüri başkanlığını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Merih Tangün'ün yürüttüğü yarışmada, 11 ana ve 3 özel olmak üzere 14 kategoride ödül dağıtılacak.

Yeni Şafak
09:30 - 19/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:32 - 19/03/2015 Perşembe
AA

Her kategoride 5 adayın yer alacağı ödüllerin adayları, 30 Mart'ta belli olacak. Etkinliğin ödül töreni, 27 Nisan'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.



Afife Tiyatro Ödülleri'nde geçen yıl "Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü" Münir Özkul'a, "Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü" Ahmet Sami Özbudak'a, "Yapı Kredi Özel Ödülü" ise Prof. Dr. Zehra İpşiroğlu'na verildi.



Yapı Kredi Play'la "Sahne Senin"


Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında, genç yetenekleri desteklemek amacıyla bu yıl beşinci kez düzenlenen "Sahne Senin" yarışması heyecanı 11 Mart'ta başladı. Katılımcıların oyunculuk performanslarını 3 dakikalık video ile sergileyeceği yarışma, "olurmuolur.com.tr" web sitesi üzerinden 10 Nisan'a kadar devam edecek.



Yarışmaya gönderilen videolar, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri jüri üyelerinden oluşacak ekip tarafından değerlendirilecek.



"Sahne Senin"e katılım ve yarışma koşullarına ilişkin bilgiye "olurmuolur.com.tr" ve "playcard.com.tr" adreslerinden ulaşılabilecek.

#19. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri
#ödül
#Yarışma
#Yapı Kredi
9 yıl önce