Dünya Kupası'na dair tahminleri çok konuşulan ahtapot Paul, finalin galibi olarak İspanya'yı seçti. Paul'ün üçüncülük için tercihi ise Uruguay'la karşılaşacak Almanya oldu
Takımların başarılarından çok Dünya Kupası'nda bu ahtapotun maç tahminleri konuşuldu! Akvaryumunun içine karşılaşacak ülkelerin bayrakları konulan ahtapot Paul'ün seçtiği takım şuana kadar kazandı. Yarınki final maçı için de tercihini yapan Paul, Hollanda'nın rakibi İspanya'yı seçti. Üçüncülük maçında Almanya'nın Uruguay'ı yeneceği tahmininde bulundu.
Almanyada 'Sea Life' akvaryumunda bulunan Paul, sadece 2008 Avrupa Şampiyonası'nda İspanya'nın Almanya'yı yendiği final maçında yanlış tahminde bulunmuştu. Paul'ün tahmini şöyle işliyor: Akvaryumun içine, karşılaşacak ülkelerin bayraklarının bulunduğu iki cam kutu konuyor. Paul de bayraklarının bulunduğu kutulardan birini tercih ediyor.
G. Afrika'daki 2010 Dünya Kupası'nın kapanışı da açılışı gibi görkemli olacak. Final maçı öncesinde başlayacak kapanış konserinde 780 isim sahne alacak. Shakira, Güney Afrika'nın Freshlyground'unun eşliğinde ikinci kez boy göstereceği dev stadyumda, "Waka Waka" şarkısını tekrar seslendirecek.






