|

Anadolu yakasının yeni sanat merkezi

Anadolu yakasında ilk kez kapılarını açmaya hazırlanan G&G Sanat Merkezi, çağdaş resim sanatının Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” temalı sergisini 2 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşturacak.

Haber Merkezi
00:00 - 26/09/2021 Pazar
Güncelleme: 05:26 - 25/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” temalı sergisini 2 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşturacak.
Devrim Erbil’in “Çeşitlemeler” temalı sergisini 2 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşturacak.

Ressam Güher Elçiçek tarafından Göztepe’de kurulan ve ekim ayında ilk kez kapılarını açacak olan G&G Sanat Merkezi, yepyeni bir heyecanla, sanata öncülük ederek Anadolu yakasının en önemli sanat merkezlerinden biri olmaya aday.

Açılışını küratörlüğünü Ressam Ahmet Özel’in üstlendiği ve Çağdaş Türk resminin en önemli temsilcilerinden olan Devrim Erbil’in ‘Çeşitlemeler’ sergisi ile yapacak olan sanat merkezi, sergiyi görmek isteyenler tarafından 2 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında her gün 11:00 -18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.


Anadolu yakasında Göztepe - Çiftehavuzlar’ da Beyaz Köşk’ de açılacak G&G Sanat Merkezi, yıl boyunca sergiler, seminerler, workshoplar, söyleşiler ve kurslarla sanatseverlere ve genç yeteneklere kapılarını açacak. Merkez, Türk ve dünya sanatının önemli isimleri ile gerçekleştirilecek sergilerin yanı sıra, resim, seramik, gravür atölyeleri ile birlikte sanatseverlerin hizmetine açılmış olacak. Sanatseverler, Beyaz Köşk’ün her katında farklı disiplinlerle buluşarak, yüzyıllık çam ağaçları bulunan bahçesinde rahatlıkla kahvelerini yudumlarken, sanatçılarla sohbet olanağı bulacak, isterlerse çeşitli kurslara da katılabilecekler.

#G&G Sanat Merkezi
#Devrim Erbil
#Çeşitlemeler
#Sergi
#​Ressam Güher Elçiçek
3 yıl önce