|

Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu kimdir?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii'nde görevlendirilen imam-kayyım ve müezzinleri açıkladı. Erbaş, Ayasofya Camii'ne Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu'nun imam olarak atandığını duyurdu. Peki Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu kimdir? Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu nasıl özelliklere sahip? Detaylar haberimizde.

15:31 - 23/07/2020 Perşembe
Güncelleme: 09:18 - 24/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçu
Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçu

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya Camisi'ne Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Ferruh Muştuer ve Bünyamin Topçuoğlu'nun imam olarak atandığını açıkladı.


Peki, Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu kimdir? Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu nasıl özelliklere sahip? Detaylar haberimizde.

Bünyamin Topçuoğlu kimdir?


Ayasofya Camii imamlarından Bünyamin Topçuoğlu 1980 yılında Erzurum’da doğdu. Hafızlık öğrenimini 11 ay gibi kısa bir sürede Erzurum’da tamamladı.

Erzurum İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi, İlahiyât eğitimi aldı. İstanbul Abdurrahman Gürses Haseki Eğitim Merkezi’nde Kıraat bölümünden mezun oldu.



Üç Türkiye birinciliği var

Üç Türkiye birinciliği kazanan Topçuoğlu Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 10. Uluslararası Kur’an-ı Kerim Yarışmasında, Güzel Okuma dalında dünya birinciliğine sahip.

İstanbul Fatih Camii İmam-Hatibi olarak görev yapmakta olan Topçuoğlu evli olup 3 çocuk babası.

#Ayasofya Camii imamı Bünyamin Topçuoğlu
#Bünyamin Topçuoğlu kimdir?
#Bünyamin Topçuoğlu
4 yıl önce