|

Blam! Yüksek doz enerji içeriyor

Zorlu Center PSM, sözsüz tiyatronun nefes kesen oyunu Blam!’i ağırlıyor. Günlük iş hayatının getirdiği stresten kaçmak için farklı bir yol bulan dört memurun aksiyon ve eğlence dolu hikayesi 7 Aralık'a kadar sahnede.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 01:13 - 3/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
The Times’ın “Sözsüz ve fiziksel tiyatronun nefes kesen bir örneği” olarak lanse ettiği Blam! Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde izleyicisiyle buluşuyor. Türkiye’de ilk kez sahnelenen gösteri yüksek dozda enerji içeriyor. Akıl almaz sahne şovları, atraksiyonlar, oyuncular kadar dinamik bir sahne, heyecan verici bir deneyim. Kesinlikle bugüne kadar izlediklerimizden çok farklı bir gösteri deneyimi sunuyor Blam!. Sıkıcı ofis hayatını süper eğlenceli hale getiren dört dahiyane memur, kendi yarattıkları dünyaya sizleri davet ediyor. Karşı koymak imkansız. Sahnede ne olmadıkları kaldı ki! Uzaylılar, süper kahramanlar ve beyaz perdenin klasikleşen kötü adamları, hepsi sahnedeydi. Ofisteki eşyaları zekice silah olarak kullanıyorlar. Sözsüz olması oyuna ayrı bir heyecan katıyor. Oyunculara çok görev düşüyor, her şeyi jest ve mimikleriyle anlatıyorlar. Sadece gülme ve kızma anlarında seslerini kullanabiliyorlar. Görsel ve ses efektleri oyuncuların performansına eşlik ediyor. Aksiyon ve eğlence dolu Blam! 7 Aralık’a kadar Zorlu Center PSM’de.

HERKESE HİTAP EDİYOR

İzlandalı sanatçı, yönetmen Kristjan Ingimarsson ve Jesper Pedersen’ın birlikte yazdıkları oyunda Kristjan Ingimarsson, Lars Gregersen, Janus Elsig ve Eos Karlsson muhteşem performanslarıyla büyük bir alkışı hak ediyorlar. İzleyiciye kahkaha dolu dakikalar yaşatan dört adam bir saniye bile sıkılmanıza müsaade etmiyor. Her saniye şaşırmaya hazır ve nazır bekliyorsunuz. Blam! yaratıcıları Neander tarafından sahneye konuyor. Neander, Ingimarsson’ın sanatsal vizyonuyla hayat bulan fiziksel bir tiyatro. Tüm dünyayı dolaşan ve büyük ses getiren Neander ekibinin en heyecanlı gösterisi Blam! her yaştan seyirciye hitap 
ediyor.

Duayeni Charlie Chaplin

Slapstick, abartılı fiziksel hareketler içeren bir mizah türü. Bu türün duayeni ise Charlie Chaplin. Onun filmlerinde söz yoktur ama söz olmadan bizi eğlendirir. Blam! de aynı tarzın tiyatro sahnesine taşınmış hali. Her şeyin kanlı canlı gerçekleşiyor olması gösteriyi daha özel kılıyor.

#The Times
#Blam!
#Uzay
9 yıl önce