|

Pantolon için tezgahtarları döven Yusuf Harputlu: Kuzenim yapmış

Türkücü Yusuf Harputlu'nun, istediği pantolonu bulamaması üzerine çıkan tartışma sonrası mağazada çalışan Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadını darp ettiği iddia edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Harputlu, kavgayı kuzeninin çıkardığını söyledi.

Yeni Şafak
13:20 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:23 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yusuf Harputlu
Yusuf Harputlu

Ünlü türkücü Yusuf Harputlu, alışveriş için gittiği mağazada tartıştığı Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadın çalışanı darp etti. Türkücünün "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben Yusuf Harputlu'yum" diyerek kadınlara yumruk attığı iddia edildi.

Yusuf Harputlu konu ile ilgili Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak canlı yayında konu ile ilgili açıklama yaptı. Harputlu darp iddialarını yalanlayarak şunları söyledi:

  • "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Neye göre böyle bir şey yaptığım ortaya çıktı? Özür dileyerek şunu sormak istiyorum şahsımın bu olayı gerçekleştirdiğime dair bir belge bir kamera kaydı var mıdır? Olay şöyle oldu, birincisi ben evli değilim. Bugüne kadar magazinle işim olmadı. Benim ahlaksızlığımı kimse görmedi bayanların savunmasız bir çiçek olduğunu her zaman söyledim. Benim kuzenim var ismi Serdar bana tıpa tıp benziyor. Ben bu haberi şimdi gördüm olayı amcamdan biliyorum. Böyle böyle yaşanmış diye amcam bana söyledi. Her yerde o çocuğu ben zannediyorlar. Her yerde Yusuf Harputlu olduğunu zannediyorlar. Semte hiç gitmedim, semtteki AVM'ye gitmedim dediğiniz yeri hiç bilmiyorum."
#yusuf harputlu
#türkücü
#dayak
#darp
5 yıl önce