|

Kırıkkale Seçim Sonuçları 2024 - Kırıkkale Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Kırıkkale Oy Oranları Sonuçları

Kırıkkale seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yayın yasağını kaldırdıktan sonra Kırıkkale seçim sonuçları oy oranları net verileri ile belli olacak. Ayrıca Kırıkkale seçim sonuçları Yenişafak seçim sonuçları ekranında olacak. Seçim yasağının kaldırılmasının ardından hem il hem de tüm ilçelerin adaylarının kaç oy alacağı öğrenilebilecek.

11:38 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 21:37 - 27/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Kırıkkale seçim sonuçları
Kırıkkale seçim sonuçları
Kırıkkale seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre
Kırıkkale seçim sonuçları
, belediye başkan adaylarının oy oranları anbean Yenişafak seçim sayfasında...

Kırıkkale Seçim Sonuçları 2024

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Yenişafak'ta takip edilecek. Kırıkkale il ve ilçelerin seçim sonuçlarını harita üzerinde seçerek parti ve aday isimlerine göre görüntüleyebilirsiniz.


2024 Kırıkkale Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ- Mehmet Saygılı
  • CHP- Ahmet Önal
  • DEM Parti- Cahide Dorak
  • MHP- Harun Ulusoy
  • İYİ PARTİ- Yavuz Kuzucu

2019 Kırıkkale Seçim Sonuçları

AK PARTİ- Mehmet Saygılı %42,02

İYİ Parti- Mahir Yılmaz %31,75

MHP- Serdar Yarar %23,46

Kırıkkale'nin İlçeleri

Kırıkkale Merkez

Bahşılı

Balışeyh

Çelebi

Delice

Karakeçili

Keskin

Sulakyurt

Yahşihan

Kırıkkale Hakkında

Kırıkkale, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan bir şehirdir. Sanayi ve tarım faaliyetleriyle dikkat çekerken, aynı zamanda stratejik bir konuma sahiptir. Özellikle savunma sanayi alanında önemli bir yere sahiptir ve birçok savunma sanayi firması burada faaliyet göstermektedir. Kırıkkale, Ankara'nın kuzeydoğusunda yer alır ve başkentle olan yakınlığı nedeniyle Ankara'nın bir sanayi ve ticaret merkezi haline gelmiştir. Şehirde ayrıca üniversite ve eğitim kurumları da bulunmaktadır. Tarihi ve kültürel açıdan da zengin olan Kırıkkale, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle de ziyaretçilerin ilgisini çeker.



#Kırıkkale seçim sonuçları
#Kırıkkale yerel seçim seçim sonucu
#Kırıkkale seçim sonuçları 2024
#Kırıkkale oy oranı
#Kırıkkale oy sonuçları
1 ay önce