|

Bakan Koca: Bayram kıyafetleri tamam mı? El öptürmeyelim, el öpmeyelim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'da 'Bayram kıyafetleri tamam mı?' yazılı maske fotoğrafı paylaşarak, bayramda maskenin önemine dikkat çekti. Koca, "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım" açıklamasında bulundu.

14:23 - 31/07/2020 Friday
Güncelleme: 14:35 - 31/07/2020 Friday
Yeni Şafak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'da 'Bayram kıyafetleri tamam mı?' yazılı maske fotoğrafı paylaşarak, bayramda maskenin önemine dikkat çekti.

Bakan Koca,
'nın ilk günü maske mesajı verdi. Koca,
salgınının yayılmasını önlemede 3 önemli kuraldan birisi olan maskenin fotoğrafını, 'Bayram kıyafetleri tamam mı?' notuyla Twitter hesabında paylaştı. Koca, böylece bayram boyunca kalabalıklarda ve ziyaretlerde maske takmanın önemine dikkat çekti.

"Bayramı izleyen günlerimiz iyi oldun"

Bakan Koca, Twitter'da başka bir paylaşımında ise vatandaşların bayramını kutlayarak, "Ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini, kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini dilediğimiz Kurban Bayramımız mübarek olsun. Önümüzdeki günlerin huzurlu ve sağlıklı olması için salgın hastalığa karşı alınması gereken tedbirleri alalım. Bayramı izleyen günlerimiz de iyi olsun" ifadelerini kullandı.

"El öptürmeyelim, el öpmeyelim"


Bakan Koca, Twitter hesabından yeni bir açıklama daha yaparak, "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım" ifadelerini kullandı.



#Fahrettin Koca
#Koronavirüs
4 years ago