|

Masum "Şaka" oyunu perdeye yansıyacak

Bazen masum bir şaka bizi içinden çıkılamayacak bir duruma sokabilir. Tiyatro Lia 2013 – 2014 sezonunu yepyeni bir yetişkin oyunuyla açıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 30/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 16:21 - 30/10/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Masum "Şaka" oyunu perdeye yansıyacak
Masum "Şaka" oyunu perdeye yansıyacak

Hayatın içinden renkli tiplemeleriyle, izleyicinin kendisinden pek çok duygu ve hissiyatı bulacağı "Şaka Şaka" oyunu, kahkahalarla izlenecek ve fars tarzında yazılmış iki perdelik muhteşem bir komedi olarak sahneye çıkıyor.

Oyun hakkında

Bir firmanın muhasebe departmanında çalışan Metin , son derece mülayim , sakin ve kendi halinde bir tiptir. Bütün hayatı iş yeri ve dominant karakterli karısı Zuhal'le paylaştığı evinde geçmektedir. İş arkadaşı Mahir ise Metin'in aksine son derece uçarı , muzip ve şakacı bir tiptir. Mahir'in bir özelliği de şans oyunlarına hastalık derecesinde bağımlı olmasıdır. Mahir ve Metin bir gün ortak bir loto kuponu doldurur. Mahir, Metin'e küçük bir şaka yapmak ister ve işte o andan itibaren karmaşık olaylar başlar. Firmanın genel müdürü Ayla hanım , çatlak sekreter Ece , saf ofisboy Göksel , kredi satabilmek uğruna yapmayacakları şey olmayan bankacı kadınlar ve firmanın emektarı , işgüzar çaycı Beyti de kendilerini bu şakanın içinde bulurlar.

Oyuncular...

"Şaka Şaka" oyununda rol alan sahne sanatçıları Akkız Aydın, Ali erzurumlugil, Aydeniz Kurtuluş, Deniz Nida Şener, Gülsenem Öztürk, Gülgün Yıldız, Murat Kaya, Musa Yüzgüleç ve Özge Gülsever yer alıyor.

Oyun 14 Kasım 2013 Perşembe günü, saat 20.15'te Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Bilgi için: Tel: 0212 213 80


11 yıl önce