|

Maç özeti izle! Benfica Fenerbahçe geniş özet izle! Video

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Benfica'ya 1-0 yenilerek tur şansını İstanbul'a bıraktı. Maçın ilk yarısında daha kontrollü oynayan sarı lacivertli takım maçın ikinci yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve Benfica'ya 1-0 yenildi. Tur şansı ise Kadıköy'e kaldı. İşte Benfica Fenerbahçe maç özeti.

Yeni Şafak
09:16 - 8/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:26 - 8/08/2018 Çarşamba
AA
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi umudunu Kadıköy'e bıraktı.
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi umudunu Kadıköy'e bıraktı.

Benfica Fenerbahçe maç özeti ve golleri haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Portekiz ekibi Benfica'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, tur şansını sahasındaki rövanş mücadelesine bıraktı.

Luz Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci devrenin ilk bölümünde daha etkili oynayan Benfica, 69. dakikada Franco Cervi'nin golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Benfica sahadan tek farklı galibiyetle ayrıldı.

Rövanş mücadelesi ne zaman?

Bu karşılaşmanın rövanşı, 14 Ağustos Salı günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Maç özeti nasıl izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden maç özetini izleyebilirsiniz.

- Eljif Elmas 90 dakika sahada kaldı

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Eljif Elmas, Benfica maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Kamp döneminin öne çıkan isimlerinden olan Eljif, Portekiz'deki maçta 90 dakika sahada kaldı.

- Benfica'ya karşı 3. yenilgi

Sarı-lacivertliler, Benfica ile tarihinde oynadığı 5. maçta 3. yenilgisini yaşadı.

Portekiz ekibi ile 3. kez eşleşen Fenerbahçe, daha önce oynanan 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet almıştı.

Geride kalan 5 maçta 11 gol yiyen sarı-lacivertliler, yalnızca 3 gol atabildi.

Rui Vitoria: "Golü arayan takım bizdik"

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, "Fenerbahçe az golle kaybetmek veya berabere kalmak istedi. Golü arayan takım bizdik" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek ikinci maç öncesi avantaj elde eden Benfica'da teknik direktör Rui Vitoria mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin az golle kaybetmek veya berabere kalmak istediğini belirten Vitoria, golü arayan takımın kendileri olduğuna dikkat çekti. İkinci yarıda ilk yarıya kıyasla daha iyi bir futbol oynadıklarının altını çizen Rui Vitoria, "Fenerbahçe çok iyi bir takım ve bu maçta kalesini iyi savundu. 2-3 kez orta sahayı geçtiler ve küçük tehlikeler oluşturdular. Maçta daha fazla gol imkanını biz elde ettik ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz. Kaybetmemek çok önemli. Oyuncularım beni memnun eden bir performans ortaya koydu" diye konuştu.

İkinci yarıda kafasındaki oyunun sahaya yansıdığını belirten Vitoria, "Riskli alana daha fazla girmeyi başardık, daha cesur oynadık ve gol atmayı başardık. Önemli bir skor ve avantaj elde ettik. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.


Maça ait istatistikler
#Benfica
#Fenerbahçe
#Futbol
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maç özeti
6 yıl önce