|

Ordu Seçim Sonuçları 2024 - Ordu Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Ordu Oy Oranları Sonuçları

Ordu seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Ordu seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları bugün yapılacak seçim sonuçları ile belli olacak. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ordu oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

09:41 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 18:02 - 26/03/2024 Salı
Yeni Şafak
Ordu
Ordu
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek seçimlerle Ordu belediye başkanının kim olacağı yanıt bulacak. Ordu yerel seçim sonuçlarına ilişkin anlık ve canlı veriler Yenişafak'ta yerini alacak. Ordu yerel seçim sonuçları sayfamızda adayların ve partilerin aldıkları oy oranlarını, açılan sandık yüzdelerini, geçerli geçersiz oy sayılarını, il meclis üyelerinin aldığı oy oranları yer alacak. İşte
ve adaylarına dair bilgiler…

Ordu Seçim Sonuçları 2024

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Yenişafak'ta takip edilecek. Ordu il ve ilçelerin seçim sonuçlarını harita üzerinde seçerek parti ve aday isimlerine göre görüntüleyebileceksiniz.

2024 Ordu Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ-Mehmet Hilmi Güler
  • CHP- Zekai Sana
  • DEM Parti- Necmettin Durmuş
  • İYİ PARTİ- Enver Yılmaz

2019 Ordu Yerel Seçim Sonuçları

2019 Yerel Seçim sonuçlarına göre Ordu'da AK Parti belediye başkan adayı Mehmet Hilmi Güler %56,9 oy aldı. Saadet Partisi İdris Naim Şahin %26,1 oy aldı. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mustafa Adıgüzel %15,4 oy aldı.

Ordu'nun İlçeleri

Altınordu

Fatsa

Ünye

Perşembe

Çamaş

Kumru

Akkuş

Gürgentepe

Gölköy

Çatalpınar

Kabadüz

Çaybaşı

İkizce

Mesudiye

Aybastı

Ordu Hakkında

Ordu, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan, doğal güzellikleri, tarım potansiyeli ve turistik değerleriyle öne çıkan bir şehirdir. Sahip olduğu uzun sahil şeridi, yeşil ormanları ve yaylalarıyla dikkat çeker. Tarım alanında fındık üretimi başta olmak üzere çay, mısır ve meyve yetiştiriciliği önemlidir. Ordu ayrıca Karadeniz'in önemli turizm destinasyonlarından biridir; Altınordu, Ünye, Fatsa gibi sahil ilçeleri ve Perşembe, Aybastı gibi doğa harikası yerler turistlerin ilgisini çeker. Ayrıca Ordu'nun tarihî ve kültürel mirası da zengindir; şehirde bulunan tarihî yapılar ve müzeler bölgenin geçmişine ışık tutar.



#Ordu seçim sonuçları
#Ordu yerel seçim seçim sonucu
#Ordu seçim sonuçları 2024
#Ordu oy oranı
#Ordu oy sonuçları
1 ay önce