|

Osmaniye Seçim Sonuçları 2024 - Osmaniye Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Osmaniye Oy Oranları Sonuçları

Osmaniye seçim sonuçları 31 Mart Pazar günü yapılacak Yerel Seçim sonuçlarına göre belli olacak. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Osmaniye ve ilçelerdeki oy sonuçlarını açıklayacak. Osmaniye seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Osmaniye seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Osmaniye oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta.

12:58 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 09:16 - 28/03/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Osmaniye seçim sonuçları
Osmaniye seçim sonuçları
Osmaniye seçim sonuçları belli oluyor. Türkiye, 31 Mart 2024 yerel seçimi ile 5 yıl görev yapacak yeni belediye başkanları seçiliyor. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Osmaniye ve ilçelerdeki oy sonuçlarını açıklayacak. Osmaniye seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre
belediye başkan adaylarının oy oranları, hangi aday önde? 2024 Osmaniye oy seçim sonuçları son durumu canlı olarak Yeni Şafak'ta yer alacak.

Osmaniye Yerel Seçim Sonucu 31 Mart 2024

Osmaniye Belediyesi seçim sonuçlarının yanı sıra ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

Osmaniye Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları 2024

  • HP- Serkan Karayiğit
  • DEM Parti- Zine Zilan Karagüzel - Ziver Gümüş
  • MHP- İbrahim Çenet
  • İYİ PARTİ- Alparslan Koca

Osmaniye 2019 Yerel Seçim Sonuçları

MHP- Kadir Kara %54,4

İYİ Parti- Davut Çuhadar %19,6

BĞMSZ- Alpaslan Koca %15,5

HDP- Mehmet Ali Özkal %3,63

BTP- Erdinç Say %2,74

SAADET- Ömer Yağmur %1,77

Osmaniye'nin İlçeleri

Osmaniye Merkez

Bahçe

Düziçi

Hasanbeyli

Kadirli

Sumbas

Toprakkale

Osmaniye Hakkında

Osmaniye, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'nde yer alan bir il merkezidir. Tarım, sanayi ve ticaretin gelişmiş olduğu şehir, verimli tarım arazileri ve iklimiyle dikkat çeker. Tarım ürünleri, özellikle pamuk, tahıllar, narenciye ve sebzeler önemli bir gelir kaynağıdır. Ayrıca, şehirde gıda, tekstil, kimya ve metal sektörleri gibi çeşitli endüstriler de bulunmaktadır. Osmaniye, tarihi ve kültürel açıdan da zengindir; tarihi yapılar, müzeler ve doğal güzellikler ziyaretçilerin ilgisini çeker.



#Osmaniye seçim sonuçları
#Osmaniye yerel seçim seçim sonucu
#Osmaniye seçim sonuçları 2024
#Osmaniye oy oranı
#Osmaniye oy sonuçları
1 ay önce