|

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Beşiktaş Fenerbahçe (BJK-FB) maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:50 - 14/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:00 - 14/04/2018 Cumartesi
IHA
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde.
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile perşembe günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ligde dün deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, kupada karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarının startını bugün verdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Küçük oyunlar, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 19 Nisan Perşembe günü 20.30'da oynanacak. Maçı A Spor'dan canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan kaleci antrenörü Marjan Mrmic ile kaleciler; Tolga, Fabricio, Utku ve Ersin, Kolombiyalı kaleci Miguel Calero’nun 14 Nisan 2012’deki vefatı nedeniyle kabul edilen Dünya Kaleciler Günü’nde Calero’nun anısına fotoğraf çektirdi. Beşiktaş yarın izin yapacak ve derbi hazırlıklarına pazartesi saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

#Beşiktaş Fenerbahçe maçı
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Ziraat Türkiye Kupası
6 yıl önce