|

Galatasaray Alanyaspor canlı izle! GS-Alanya maçı canlı anlatım!

CANLI İZLE! Süper Lig'de 16.hafta Galatasaray Alanyaspor ile kritik bir maça çıkacak. Lider Başakşehir ile arasında 6 puan bulunan Galatasaray, şampiyonluk yarışından kopmamak için Alanyaspor karşısında galibiyet arayacak. Beşiktaş'ın da 3 puan aldığı 16.haftada Galatasaray evinde Alanyaspor'u konuk edecek. Maç saat 19.00'da LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak. İşte GS-Alanya maçı canlı anlatımı ve canlı yayın bilgileri...

Yeni Şafak
17:16 - 25/12/2016 Sunday
Güncelleme: 17:30 - 25/12/2016 Sunday
Diğer

GS Alanyaspor CANLI İZLE! Bu akşam saat 19.00'da oynanacak olan Galatasaray Alanyaspor maçı için saatler kaldı. Kendisini toparlayan ve liderlik yarışında kan kaybetmek istemeyen Galatasaray Alanyaspor karşısında mutlak galibiyet arayacak. GS Alanyaspor maçı LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak. Maçı LİG TV aboneliği olanlar izleyebilecekler. LİG TV aboneliği olmayan futbolseveler maçın canlı animasyon görüntülerini haberimizden takip edebilirler. İşte GS-Alanya maçı canlı anlatımı...




Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık yapılan antrenman, takım halinde gerçekleştirilen ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanın devam eden bölümünde gruplara ayrılan oyuncular, altıya üç pas çalışması gerçekleştirdi. Ana bölümde ise dar alanda topa sahip olma ve geçiş oyunları üzerinde durulan bir çalışma yapıldı.



Galatasaray Alanyaspor canlı






Alanyaspor'da Vagner Love cezalı


Türk Telekom Arena'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki takımda da eksik isimler bulunuyor. Alanyaspor'da sakat oyuncu bulunmazken, takımın en önemli gol silahı olan Brezilyalı yıldız Vagner Love, sarı kart cezalısı. Galatasaray'da ise sakatlıklar can sıkıyor. Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş, Koray Günter, Podolski ve Sigthorsson, sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Tuzlaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sakatlanan Serdar Aziz de takımdan uzak kalan bir başka isim. Genç savunmacı aynı zamanda Alanyaspor karşısında sarı kart cezalısı. Galatasaray'ın ev sahipliği yapacağı 90 dakika, yarın saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalacak.





Sneijder'in kramponları Antalya'da 7000 TL verildi


Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin geleneksel yılbaşı balosunda, Wesley Sneijder'in Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a gol attığı maçta giydiği bir çift krampon 7000 TL'ye satıldı. Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gerçekleştirilen baloda Dernek Başkanı Gökmen Güzel, yöneticiler ve Galatasaraylıların katıldığı gece yılbaşı tombala çekilişiyle başladı, mezdeke gösterisiyle devam etti. Gecede derneğe katkı sağlamak amacıyla Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder'in kramponu açık artırmayla satışa çıkarıldı. 11 Aralık 2013 tarihinde oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Galatasaray'ın Juventus'u 1-0 yendiği ve gruptan çıktığı karşılaşmada takımının golünü kaydeden Sneijder'in o gün giydiği imzalı kramponlarına diş hekimi İrfan Biner ve müteahhit Taylan Erbaş, 3500'er TL verdi.



Gökmen Güzel, "Dernek olarak yeni yılı yeni umutlarla ve yeni beklentilerle karşılamak için bir araya geldik. 2017 güzel olacak. Barış, huzur ve güven dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Daha nice şampiyonluklar yaşarız. 22'nci senesini dolduran derneğimizde daha nice sizlerle birlikte etkinler, şampiyonluk kutlamaları yaparız" diye konuştu.





#Galatasaray
#Alanyaspor
#Galatasaray Alanyaspor canlı
#GS-Alanya maçı canlı
#Süper Lig
7 years ago