|

İstanbul Valisi Vasip Şahin Twitter adresi! Öğrenciler kar tatili istiyor

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Twitter adresini haberimizden öğrenebilirsiniz. İstanbul’da yoğun kar yağışları görülüyor. Yolların kapanması ve öğrencilerin okula gitmekte zorlanmasıyla birlikte öğrenciler sosyal medya üzerinden Vasip Şahin’i mesaj yağmuruna tutuyorlar. İşte İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Twitter adresi.

Yeni Şafak
12:03 - 8/01/2017 Pazar
Diğer
Vasip Şahin Twitter adresi
Vasip Şahin Twitter adresi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter üzerinde mesaj yağmuruna tutuluyor. Kar yağışlarının etkisini göstermesiyle birlikte öğrenciler de okulların tatil olmasını bekliyor. Henüz resmi açıklamanın gelmemesi nedeniyle öğrenciler sosyal medya üzerinden Vasip Şahin'den okulları tatil etmesini bekliyor. İşte İstanbul Valisi Vasip Şahin'in resmi Twitter adresi.














İstanbul'da kar ve soğuk hava etkisini sürdürmeye devam edecek. Kar yağışının çarşamba günü aralıklarla etkili olması, çarşamba ve perşembe günü de karla karışık yağmurun görülmesi bekleniyor.



Kentte soğuk hava da etkili oluyor. Dün hissedilen hava sıcaklığı -23'e kadar düştü. Bugün de sıcaklık -3 olacak. Akşam saatlerinde -4'e düşecek. Gece ise sıcaklığın -7 derece olması bekleniyor.




#İstanbul
#İstanbul Valisi Vasip Şahin
#Vasip Şahin Twitter adresi
7 yıl önce