|

Porto Leipzig maçı canlı izle-Tivibu Spor canlı

Porto Leipzig maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Tivibu Spor kanalından yayınlanacak Porto Leipzig maçını canlı izlemek için sayfamıza bakabilirsiniz. Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında, Beşiktaş'ın rakipleri karşı karşıya geliyor. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
22:02 - 1/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:38 - 1/11/2017 Çarşamba
Diğer
​Porto Leipzig maçı canlı izle-Tivibu Spor canlı
​Porto Leipzig maçı canlı izle-Tivibu Spor canlı
Porto Leipzig
maçı Tivibu Spor canlı izleme sayfasını haberimizden görebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında Porto ile Leipzig karşılaşıyor. Saat 22.45'te başlayacak mücadele Tivibu Spor kanalından naklen yayınlanacak. Beşiktaş'ın G Grubundaki rakipleri Porto ve Leipzig arasındaki mücadeleden Leipzig'in galip ayrılması durumunda Beşiktaş gruplardan çıkmayı garantileyecek. İşte Porto Leipzig maçından bilgiler.
Eksik ve cezalılar

Porto'da Fabiano ve Tiquinho Soares sakatlıkların nedeniyle Porto'da forma giyemeyecek. Redbul'da ise Naby Keita ve Stefan IIsanker'in durumu maç saatinde belli olacak.


Porto'nun tek mağlubiyeti Beşiktaş...

Ev sahibi Porto Portekiz Ligi'nde bu sezon çıktığı 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlikle lider durumda bulunuyor. Porto Şampiyonlar Ligi'ne ise Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayarak bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Portekiz ekibi ikinci maçta ise Monaco'yu deplasmanda yenerek gruptaki ilk 3 puanını aldı. 3. maçta ise Leipzig ile deplasmanda karşılaşan Porto rakibine 3-2 mağlup olmuştu.

Leipzig 2. sırada

Bundesliga'da bu sezon çıktığı 10 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Leipzig 3. sırada bulunuyor. Bruma'nun formasını girdiği Alman ekibi Şampiyonlar Ligi'ne ise Monaco beraberliği ile başladı. Daha sonda Beşiktaş'a yenilen Leipzig 3. maçında ise ilk galibiyetini alarak puanını 4 yaptı ve Beşiktaş'ın ardından grupta 2. sıraya yükseldi.

#Porto
#Leipzig
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#canlı izle
#Tivibu spor
6 yıl önce