|

Muhalefetin heybesi boş

Antalya'nın Kepez ilçesinde AK Parti seçim ofisinin açılışı, AK Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleşti. Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Lütfi Elvan, muhalefetin heybesinin boş olduğunu belirterek, "Onların heybelerinde proje yok, hedef yok. Onların heybesinde tek bir şey var. O da Türkiye'nin karanlık günlere geri dönmesi" dedi.

Yeni Şafak
13:32 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 10:33 - 5/05/2015 Salı
IHA

Sakarya bulvarında bulunan seçim ofisinin açılışına Ulaştırma, Denicilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya 1. sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda partili katıldı.



Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Elvan, Antalyalıların 7 Haziran seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Muhalefetin AK Parti'ye saldırdığını söyleyen Lütfi Elvan, “Muhalefet CHP'lisiyle, MHP'lisiyle HDP'lisiyle bize saldırıyor. Bu millet milli irada için 7 Haziran'da AK Parti için sandıkları patlatacak inşallah. Gezi olaylarından itibaren partimizi itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Partimize saldırmaya başladılar” dedi.



“MUHALEFETİN HEYBESİ BOŞ”


Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Lütfi Elvan, muhalefetin heybesinin boş olduğunu belirterek, "Onların heybelerinde proje yok, hedef yok. Onların heybesinde tek bir şey var. O da Türkiye'nin karanlık günlere geri dönmesi. Muhalefet bugüne kadar ne yaptı, bir çivi çaktı mı? Kepez'de 80 yılda yapılandan daha fazlasını Kepez Belediyesi yaptı. Tapu sorunu vardı ve 30 bin kişiye tapu verildi” ifadelerini kullandı.



"TARİHİ İPEK YOLU DEMİR YOLU OLACAK"


Antalya'yı hızlı tren projeleriyle dünya kentlerine bağlayacaklarını ifade eden Elvan, seçimlerin ardından başlayacak çalışmalarla Antalya'dan yola çıkacak bir vatandaşın Londra ve Pekin'e kadar hızlı trenle gidebileceğini söyledi.



Lütfi Elvan, Antalya'ya mega projeler kazandıracaklarını belirterek, "Antalya'dan Londra'ya kadar hızlı tren hattına sahip olacak. 2018 sonu itibariyle Antalya'dan yola çıkan bir kardeşimiz Çin'deki Pekin'e kadar gidebilecek. Tarihi ipek yolumuza tarihi ipek demir yolunu döşüyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Elvan'ın Antalya'dan aday gösterilmesinin ardından, projelerde büyük ilerlemeler katettiklerini söyledi. Bu ilerlemenin 7 Haziran seçimlerinin ardından daha da hızlanacağını ifade eden Türel, “Hiç durmadan, uyumadan çalışmaya devam. Antalya 7 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatacak” ifadesini kullandı.

#Lütfi Elvan
#Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel
#AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri
#Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü
9 yıl önce