|

17 yaşındaki Türk'ü istiyor

Bu çok konuşulacak iddia Almanlar'dan geldi. Sport1 kanalının haberine göre Bayern Münih Teknik Direktörü Joseph Guardiola, Enes Ünal'ı takımında görmek istiyor. İngiliz devlerinin de 17 yaşındaki forvetin peşinde olduğu belirtiliyor.

Yeni Şafak
11:44 - 13/01/2015 Salı
Güncelleme: 09:44 - 13/01/2015 Salı
Diğer

Bursaspor ara transferin en yoğun takımlarından. Yeşil-Beyazlılar, Ozan Tufan için Fenerbahçe’yle pazarlıklarını sürdürüyor. Serdar Aziz ve Fernandao gibi parlayan yıldızlarıyla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Yönetim bir yandan takviye çalışmaları yaparken diğer yandan da UEFA’nın verdiği cezayı kaldırmak için kaynak üretmeye çabalıyor. Tüm bu yoğun gündemin arasında dün Almanlar’dan öyle bir iddia geldi ki, bir anda gündeme yerleşti. Sport1 kanalında yayınlanan haber Bursaspor’un 17 yaşındaki yıldız adayı Enes Ünal’la ilgiliydi. İddiaya göre Bayern Münih’in hocası Joseph Guardiola, özel olarak izlettiği Enes’i kadrosunda görmek istiyor. Ayrıca Manchester City ve Chelsea gibi Ada devlerinin de gelecek vaadeden futbolcuyu takip ettiği öne sürüldü.


Teklifler an meselesi

Fanatik'te yer alan habere göre, ismi bir süredir Lazio ve M.Gladbach gibi takımlarla da anılan Enes’in böyle bir haberde anılması bile Bursalılar’ı heyecanlandırmaya yetti. Ulaştığımız kulüp yetkililerine göre henüz Timsah’la resmi olarak iletişime geçen bir takım yok. Ancak gelişmeler gösteriyor ki, Yeşil-Beyazlı takıma tekliflerin gelmesi an meselesi.


Kamp başladı

Bu arada Yeşil-Beyazlılar, Antalya kampının ilk idmanını dün yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Kampta, altyapıdan Süheyl Çetin, Enes Ata, Muhammed Şengezer, Oğulcan Şahin, Mertcan Erdem ve Zeki Çelik de yer alacak.

 
#Bayern Münih Teknik Direktörü Joseph Guardiola
#Enes Ünal
#Guardiola
9 yıl önce