|

Advocaat sertleşti

Zorya maçının devre arasında oyuncuları sert sözlerle uyaran Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Türkiye Ligi’nde mi olmak istiyorsunuz? Avrupa Ligi’nde devam etmek istemiyor musunuz”? diye sordu ve ardından “Avrupa’yı istediğinizi gösterin” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/11/2016 Saturday
Güncelleme: 02:36 - 26/11/2016 Saturday
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaştığı Zorya maçının ilk yarısında oynanan futboldan memnun olmayan teknik direktör Dirk Advocaat, soyunma odasında oyuncularını sert dille uyardı. Oyunculara “Siz sadece Türkiye Ligi'nde olmak mı istiyorsunuz? Avrupa Ligi'nde devam etmek istemiyor musunuz? Bana cevap verin” diye soran Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün bu sözleri üzerine futbolcular hocanın tepkisi karşısında şaşırırken, hiçbir karşılık verilmedi. Advocaat tekrar sözlerini yeniledi ve “Kafanızda Avrupa var mı?” sorusunu tekrarladı; futbolcular bu kez “Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz” yanıtını verdi. Bunun üzerine Fenerbahçe'nin Hollandalı çalıştırıcısı, “O zaman sahaya çıkın ve bana performansınızla bunu gösterin” ifadesini kullandı. Advocaat, soyunma odasında daha sonra Emenike'ye oyundan aldığını söylerken, Stoch'u yanına çağırdı ve kendisini oyuna alacağını iletti. Hollandalı teknik adam, Stoch'a da “Sahaya çık ve en iyi yaptığın şeyi yap, kaleye şut çek. 'Kaçıracağım' diye düşünme” dedi.



Bu arada teknik direktör Dirk Advocaat dün oyuncularıyla antrenman öncesi yaptığı toplantıda, “Ligin ilk 3 haftasında kaybettiğimiz puanları telafi edebilmenin mücadelesini yapıyoruz. Beraberliğe dahi tahammülümüz yok, her zaman kazanmamız gerekiyor. Devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Beşiktaş ve Başakşehir'i yakalayana kadar tüm maçlarımızı kazanarak gitmeliyiz" ifadelerini kullandı.


#Fenerbahçe'
#Dirk Advocaat
7 years ago