|

Başarının sonu yok

“Bundan sonraki dönem için düşüncelerimiz ve hayallerimiz var” ifadesini kullanan Galatasaray Teknik Direktörü, yarıştaki rakiplerinin hareketliliğini ise “Kaybettikleri bir şampiyonluk var. Önümüzdeki yıl da aynı senaryoyu yaşamak istemeyeceklerdir. Biz de her şeyin farkındayız” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 09:12 - 14/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da hazır bulunduğu törende Hamzaoğlu, 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Kendisine duyulan güvenden dolayı yönetime teşekkür eden Hamzaoğlu, yeni dönemde daha da çok çalışmaları gerektiğini kaydetti. Galatasaray'la ilk imzayı yine Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imzaladığını hatırlatan genç teknik adam, “O gün çok farklı heyecanlar içindeydim. Yıllar sonra tekrar takımıma hizmet verecek olmanın heyecanı vardı. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar bulunuyordu. Şükürler olsun bugüne kadar işlerimiz umduğumuz gibi gitti ve sezonu 2 kupayla kapattık" dedi.



3 YIL DAHA HEP BERABERİZ


Yeni sezon konusunda hayalleri olduğunu belirten başarılı teknik adam, "Yönetimimizin bize duyduğu güvenle 3 yıl daha beraber çalışacağız. Önemli olan bu süreçte görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı. Yöneltilen bir soru üzerine yeni sezon öncesi rakiplerdeki hareketliliği değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, “Rakiplerimiz şu anda yeni sezona bizden daha hırslı ve azimli şekilde hazırlanıyorlar. Kaybettikleri bir şampiyonluk var. Önümüzdeki yıl da aynı senaryoyu yaşamak istemeyeceklerdir. Biz de her şeyin farkındayız. Bir başarı el-


de ettik ama bunun sonu yok. Yeni başarılar yakalamalıyız. Sezon başından itibaren biz de ciddi şekilde sezona hazırlanacağız. Birçok takımın içinde yer aldığı bir şampiyonluk yarışı olacaktır. Buna da en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.



ŞANS ÇALIŞANIN YANINDADIR


Hamzaoğlu, bu sezon kazanılan başarılara karşın, şanslı oldukları yönünde yorumlar yapıldığının aktarılması üzerine, “Biz neler yapıp da başarılı olduğumuzun farkındayız. Bir başkasının ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Bu işin içinde şans var ama şans çalışandan yanadır. Biz çalıştık. Hiçbir zaman işimizi tamamen şansa bırakmadık. Çalıştık ve bekledik. Şans da bize yardım etti" diyerek sözlerini tamamladı.




Hamza doğru tercihti


Hamza Hamzaoğlu ile oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirten başkan Dursun Özbek, “Çok da keyifli bir sezon oldu ve iki kupayla bitirdik. Göreve ilk getirirken uzun vadeli düşünüyorduk. Çok isabetli bir karar aldığımızı herkes gördü. Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacağına inandığım bir arkadaşım. Bundan sonraki dönemde de her zaman hocamızın arkasında olacağız. Galatasaray'ı birlikte başarıya taşımak için gerekenleri yapacağız" ifadelerini kullandı. İmza töreninde yer alan yönetici Cüneyt Tanman, idarecilik görevine gelir gelmez Hamza Hamzaoğlu'nun 2 tane kupa getirdiğini aktararak, “Önce TFF Süper Kupa, sonra da diğer kupalarla birlikte bunu taçlandıracağız" şeklinde konuştu.



#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Süper Kupa
9 yıl önce