|

Beşiktaş alamamıştı MLS'te tarih yazıyor

Beşiktaş'ın 2 sezon önce kiralamak istediği ve transfer görüşmelerini KAP'a bildirdiği Nicolas Lodeiro'nun yeni adresi Amerika olmuştu. Yıldız futbolcu Seattle Sounders'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken kulübüne de ciddi teklifler geliyor.

Yeni Şafak
14:56 - 15/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:05 - 15/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonunun devre arasında transfer etmek istediği Lodeiro için dev rakamlar telafuz ediliyor.
Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonunun devre arasında transfer etmek istediği Lodeiro için dev rakamlar telafuz ediliyor.

Beşiktaş'ın 2013-2014 sezonu Ocak ayında kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği hatta KAP'a bildirdiği Uruguaylı futbolcu Lodeiro, sezon başında MLS takımlarından Seattle Sounders'a transfer oldu. 27 yaşındaki futbolcu, yeni takımında gösterdiği performansla MLS Ligi'nin en iyi transferi olarak lanse ediliyor.

Bunun sebebi ise Uruguaylı futbolcunun yeni takımında çıktığı 25 maçta 10 gol atıp 7 asist yapması. 10 numara bölgesinde oynayan oyuncunun kısa sürede gösterdiği bu performans Amerikan spor medyası tarafından manşetlere taşınırken Lodeiro'ya transfer teklifleri yağdığı belirtildi.

  • Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, o dönemde Lodeiro için bonservis haklarının bir bölümünü elinde bulunduran menajerle anlaşmaya varmış ancak daha sonra Botafogo yaptığı açıklamayla 'biz izin vermeden oyuncu gidemez' açıklaması yapmıştı. Siyah beyazlılar yaşanan anlaşmazlık sonrası transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

https://www.youtube.com/embed/M51dGvstxaU

#Beşiktaş
#Lodeiro
#MLS
7 yıl önce